Status på hjertefeilen

God kveld i stugu! Har dere en fin lørdag? Det har i alle fall vi. Her lukter det nemlig jul! Doc har stekt ribbe til middag, og han har sikkert spist ti klementiner i dag. Ribba ble fortært sammen med Doc’s hjemmelagde coleslaw innrulla i lefse, toppa med tyttebær- og cognacgelé, altså helt nydelig. Ja litt snadder kan man unne seg av og til, selv med ujevn hjerterytme, vi droppa jo det vanlige feite tilbehøret.

Mager middag, stekt på rist!

Tenkte å komme med en kort oppdatering på hjertefeilen min no da, siden mange spør hvordan det går med meg. Eg har fått innkalling til hjertespesialist, der skal de måle EKG i et helt døgn, så eg er spent på hvordan de gjør det. Må man gå med alle de ledningene hele tida? Hva om eg må på do? Skal eg gå på medisinen under testen? Og så skal eg inn til en annen spesialist som skal måle noe annet, skjønte ikke helt alt der, sto så lite i brevet. Men sånn ellers går det litt bedre nå, ser ut som kroppen begynner å venne seg til Selo-Zok.

Merker jo fortsatt store temperaturforskjeller, enten svetter eg som en gris, eller så fryser eg så eg hakker tenner. Har også fått litt humørsvingninger, de er mest plagsomme. Plutselig blir eg bare lei alt, og plutselig skyter temperamentet i været. Ikke bra! Liker ikke meg selv sånn. Men det er vel kanskje normalt? Regner med spesialist kan hjelpe med det. Ellers har jo hjerterytmen vært mer stabil de siste dagene. Nå er det avslapping på høyt nivå, godt nedi sofaen!

4 thoughts on “Status på hjertefeilen

  1. Hei
    Oppskriften på Cognacgele kunne jeg tenkt meg det hørtes godt ut.

    Det var trivelig å hilse på deg Doc på Skjåk Ford Ranger Wildtrack

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top