Gikk oss vill i skogen vi…

God kveld igjen godtfolk! Hatt ei fin helg? Vi har tatt det rolig – igjen, for sjuende helg på rad (så trenger ikke noen si at helsa vår er dårlig på grunn av livsstil). Vi er nemlig gode på å kose oss i hverandres selskap, og eg har fått sett det meste av Skal vi danse. Men denne helga har vi også gjort helt andre ting enn å bare ligge på sofaen, vi har gjort koselige ting og spist mye god mat.

Siden flere har spurt om oppskriften på maten i går skal dere få den her. Ribba lå i 6-7 timer på rist på 120 grader, og de siste fire minuttene med grillfunksjon. Doc lagde coleslaw med hodekål, eple og gulrøtter, i så tynne strimler som mulig. Det blandes med majones, Creme Fresh, salt/pepper og noen dråper sitronsaft. Ribba kan rives opp som pulled pork, ha den og coleslaw i lefse, så har du en meget god fullverdig middag. Etter middagen i går unna vi oss ett glass Morgan og cola ute i jacuzzien.

Fint sted i skauen bak her, mange flere bilder på insta!

I dag har vi hatt oss en tur ut i skauen. Eg hadde pølser, ketchup og brus i sekken, og Doc hadde med ved. Det er en fin bålplass i skauen bak her, vi har vært der flere ganger tidligere. Eneste haka er at det går stier i alle tenkelige retninger, altså lett å gå seg vill. Selv om det ikke er store skauen har faktisk Doc klart å gå seg vill der før, ja uten tlf så klart. Da blir det jo ikke til at eg stoler på retningssansen hans akkurat. Vi fant nå omsider denne bålplassen, selv om vi etterhvert skjønte at vi hadde gått en omvei. Jaja trim er trim.

Doc fyrte opp bål, og eg la på pølser, det ble riktig så koselig. Vi ble der en liten stund mens vi spiste og titta oss rundt, ja vi hadde jo sjokolade til dessert. Det var først da vi starta på hjemturen at utfordringene oppstod. Siden vi hadde gått en omvei til bålplassen, skulle Doc finne den korteste veien tilbake. Den fant han jo ikke med det første, så vi ble gående og vandre rundt på måfå ei stund. Eg fulgte lydig etter, selv om eg visste godt om denne noe fraværende retningssansen. Etter langt om lenge og lenger enn langt, fant vi jaggu stien som førte til bilen.

Ribbe og coleslaw i vaffel

Vi kom oss altså hjem i god tid før middag. Den var det eg som sto for i dag, og eg ville teste ut et, for oss, nytt fenomen; middagsvafler. Lagde vafler på vanlig måte med oppskrift fra barneskolen, og hadde rester fra gårsdagens ribbe i. Det var faktisk godt, utrolig nok. Alt i alt ble det nok ei vellykka fin helg. Ligger forresten flere bilder i siste post på insta.

Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top