Mat

Skalldyr i ville vesten!

Så var denne helga også nådd søndags kveld, men denne gangen i bilen på vei hjem fra ville vesten. Vi har (som nevnt på fredag) vært hjemme på Vestlandet og besøkt familie, og vært på krabbelag. Turen over gikk veldig fint på fredag, ca 54 mil med Nina og Jonny i bilen. Vi hadde det veldig moro, mens Doc som kjørte, fikk testa tålmodigheten. 

Da vi kom frem ble vi servert fårikål i gapahuken på sørsiden av huset. Der ble vi jo sittende ei stund ut over kvelden, mens Jonny, Doc og Monica aldri ble helt enige i hvor mange vedkubber som skulle legges på hver gang. Lørdagen våkna vi sånn litt etter litt. Pappa stekte egg og bacon til hele gjengen, så vi spiste bare etterhvert som vi kvikna til. Monica og pappa reiste på sjøen og henta krabber, mens vi stakk til Manger og handla litt, er jo vinmonopol der nå! Ellers hjalp vi mamma med forberedelser. 

Krabbekokingen ble jo litt interessant, Nina og Jonny skulle få prøve å holde levende krabber. Monica plukka jo selvsagt opp største beistet av en krabbe, så det var jo noe nervøs latter i lufta da. Krabben klarte nesten å bite Nina i fingeren! 

Omsider kom gjestene, og maten kunne inntas, noe som bød på utfordringer. Nina og Jonny var jo litt skeptiske, så de fikk god hjelp og innføring i hva som kunne spises. Det hele så litt smårart og skremmende ut, så Nina ble så nervøs at tårene rant. Men hun spiste likevel, og godt var det. Etter middag fikk Doc og Jonny servert «aperunk», et påfunn av Monica. Dette så helt forferdelig ut, men var ikke verre enn Sambuca og Baileys da. Video av dette legges ut på vår fb side Doc og Dask

Nå er vi straks hjemme, så det blir godt å få lagt seg. Stemningen har jo vært noe roligere nå enn den var på turen bort, for å si det sånn. Vi har kosa oss masse med familie og venner.

Category: Mat

8 thoughts on “Skalldyr i ville vesten!

  1. Wow, for en krabbe og for en herlig helg får jeg opplevelsen av:) og artig fb video:)) så koselig at du deler<3 ønsker dere en fin mandag og en super god uke:)

  2. Var invitert , men ble mye jobb på meg denne helgen og , hadde så lyst og ta en tur , håper der kommer flere anledninger , vi sees iallefall på Froden’s julebord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top