Med ønsker om en fin jul til alle

Årets julekort!

Da var den store dagen her! Dagen hvor NRK for 23. året på rad sender Tre nøtter til Askepott, dagen hvor sølvguttene gjør sin beste innsats før stemmeskiftet inntreffer, dagen hvor mange skal fråtse i høykarbo og få problemer med kolesterolet. Men det er også dagen en del gruer seg til, for ikke alle har gode minner fra jula, ikke alle har råd til den store julefeiringa, ikke alle har noen rundt seg i jula.

Nå er vi ganske heldige, vi har begge vokst opp i trygge hjem hvor jula var barnas høytid, og med familien tilstede. Men vi ofrer nå en tanke til alle som ikke har vært like heldige. Vi ønsker at folk kan legge fra seg dårlige holdninger, åpne seg litt for hverandre, og kaste bort primitive meninger som i utgangspunktet stammer fra usikkerhet og uvitenhet. Gi den første du ser (fra nå) en god klem, om vedkommende er en fremmed eller nær og kjær, alle trenger å bli sett av og til.

Vi har lagt litt julemat i handlevogna utenfor Meny, den som er til de som ikke har så mye. Ikke at det gjør oss til helgener, men kan vi mette et par mennesker, har vi gjort noe bra. Vi har delt låten «Please Daddy, don’t get drunk this Christmas” til Alan Jackson på snap og insta i håp om at flest mulig skal forstå budskapet. Ingen barn fortjener å se fulle mennesker, det kommer faktisk ikke noe godt ut av det.

Vi håper og ønsker at flest mulig klarer å få noe fint utav denne dagen. Det trenger ikke alltid være så stort, bare det er hyggelig. Her kommer svigers på middag i dag, ribba står i ovnen, det ligger to gaver under treet, og snart er Donald og vennene hans klar med litt julestemning på TV. Og med det ønsker vi alle våre lesere en riktig så god jul, hvor enn du måtte befinne deg, og hvordan du enn måtte feire denne dagen, om det er for midtvintersblot eller Jesu fødsel!

Snap / Insta

2 thoughts on “Med ønsker om en fin jul til alle

  1. En riktig god jul til dere også. Fra de dype skoger i Froland.
    Elsker bare å følge med på deres fantastiske sprell. ❤🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top