Mat

Doc glemte halve handlelista!

Oppe snorker Doc, og nede snorker Tass, men heldigvis overdøver øresusen det meste, og eg kunne uansett bare drite i søvn i natt! Men utrolig nok våkna eg opplagt likevel i morges, og kunne stå opp til nykokte egg. Ja, det er faktisk litt luksus å bo med Doc, han kvir seg ikke for å lage mat, eller å gjøre andre fornuftige ting her. Ellers har det blitt litt kaldere, så denne HER har stått urørt i dag.

Doc har fiksa x antall lekkasjer i bobilen nylig, så folien på sofabenken har krølla seg, dette ville han nå fikse. Er kosejobb å drive litt i bobilen når det blåser for mye til å sitte ute. Da han stakk til Jessheim for å kjøpe ny folie sendte eg han en mld med ei handleliste hvilket inneholdt bare to ting. Det eg trengte for å lage middag i dag var fajitakrydder og tortillalefser, og enda eg til og med sendte bilde av krydderposen klarte han å komme hjem med bare lefsene.

Dette er så sjukt godt!

Han er mann og får sjelden med seg hele mld, eg burde ha visst bedre nå etter snart 8 år sammen, så tar det på egen kappe. Nå var det ikke fajitas som sto på menyen, men quesedillas. Vi smakte noen i Texas, og de var helt himmelske, så da prøvde vi ei krydderoppskrift derfra.

Blanda sammen to teskjeer av hver av disse; chilipulver, paprikapulver, salt, og sukker. Hadde i ei teskje maizena og ei med hvitløkspulver. Og så skal man egentlig bruke kajennepepper og spisskummen, men siden vi ikke har det brukte eg ei halv teskje garam masala siden det er spisskummen i den. Og bittelitt gurkemeie og ingefær bare fordi det er godt. Til slutt knuste eg én liten terning kyllingbuljong og blanda inn.

Enkelt å få i seg uten å grise, så det er perfekt å ha restene med til lunsj på mandag!

Stekte kjøttdeig, purre og søtpaprika som vanlig og blanda i krydderet. Lot dette surre noen minutter. Vanligvis er quesedilla bare bretta i to, men i Texas bretta de kantene inn til en trekant. Først ei snei cheddar, så masse fyll, hvitost øverst for å lime kantene, og deretter brettes kantene inn. Steikes først på brettesida, så på andre sida, bare noen minutter på hver.

Dette var sjukt godt, om eg får si det selv! Smakte ganske så likt de i Texas! Om du gidder kan du lage en guacamole til, men da er det best med litt store biter i den. Og noe som også er godt er å ha litt nachos i lefsa sammen med fyllet. Beste drikke til dette er lyst øl eller brus for de som vil.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Doc glemte halve handlelista!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top