Mat

Der røk den dietten!

Nå som dagene her går med på å prøve å jobbe 50% med tilrettelagte oppgaver, som forøvrig går så som så, får eg mer tid til å holde beina høyt. Nei, du kan bare slå fra deg evt skitne fantasier om at eg har beina høyt, det er absolutt ingenting flatterende med føtter som hovner opp to skostørrelser i løpet av fire timer på jobb. Saken er at det blir mye stillesitting, og like mye eting som før. Det bør eg gjøre noe med for å unngå enda mer vekt på føttene.

Ligger til heving som en pizzadeig!

Tanken denne uka var kutte ut alt av godteri, snacks og is med frukt. Jada, vet det er sukker i frukt også, men det kan ikke sammenlignes med en pose chips, pinup og sjokolade. Nei, eg har handla inn litt frukt i det siste, og nå skulle vi kose oss med litt fersk ananas og vannmelon. Det vil si, eg tåler ikke fersk ananas, men Doc liker det, og eg skulle kose meg med litt frisk og saftig vannmelon.

Da kommer vi litt tilbake på hvordan enkelte butikker håndterer frukt og grønt. Som nevnt i går var det skremmende scener ved jordbærhyllene, (mer om det HER) og i dag skulle eg få erfare noe hakket verre. Kjøpte nemlig også med hjem en kvart vannmelon i går, og da eg åpna plasten på den i sta ga brekningsrefleksen fra seg et realt gulp. Eg rygga regelrett beint i kjøleskapet. For å si det sånn; eg kjenner igjen lukta av gammelt kadaver!

Lite fristende å spise noe som lukter gammelt kadaver!

På skallet på denne melonen var det masse inntørka klumpete blod og gørr, og stanken fylte rommet. Plasten var også full av dette, så gudene må vite hva de hadde brukt skjærefjøla til før de kutta opp den melonen! Kort fortalt; den ble IKKE spist! Bilder og klage er sendt til den aktuelle butikken, og det går nok lang tid før eg kjøper oppdelt og innpakka frukt igjen. Eg ønsker ikke å sverte butikken, nevner derfor ikke navn, men håper bare at butikkeiere og ansatte generelt er mer nøye i fremtida. Kanskje noen av de ser dette.

 

Snap / Insta

2 thoughts on “Der røk den dietten!

  1. Huff, den vannmelonen var ille. Jeg vil bare tipse om et hack jeg så her for en stund siden. Når jeg kjøper frukt, som jordbær, vannmelon (dette er de fruktene jeg har prøvd det på) så skyller jeg frukten, jordbær har jeg i dørslag og skyller, så lager jeg en liten bolle med vann og litt eddik oppi, og legger frukten i en liten stund. Tar opp frukten og tørker den. I jordbærkurven skyller jeg og har senker i eddikvannet, så tørker jeg den og legger jeg litt tørkepapir i bunnen. Tørker jorbærene og legger de i tilbake i kurven, og i en plastpose og oppbevares i kjøleskapet. Samme med vannmelonen.
    Siden det er kun jeg som spiser jordbær hos oss, så må jeg prøve å få de til å holde deg lengst mulig, og sist når jeg gjorde dette så holdt de seg fint i litt over en uke i kjøleskapet, og vannmelonen har nå ligget ca. 2 uker i kjøleskapet og er like fin. 🙂 God sommer.

    1. Vi skyller selvsagt frukt her også, men ikke i eddik. Blir som regel spist opp innen et døgn her, men det har nok ikke noe å si når det er gammelt blod og gørr på frukten 😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top