Overraskelse på døra redda påsken!

Gud så deilig det var å bare jobbe i fire timer i dag, tenk om det det var sånn til vanlig da! Det var uansett med stor glede eg stempla ut i sta, for nå skal ikke vekkerklokka brukes før tirsdag, vi kan dra oss til langt på dag. Eller det vil si til Tassen må drite, men det tar vi når det kommer.

Måtte selvsagt kjøpe blomster selv, men påskestemning ble det!

Nå er i alle fall påsken greit i gang her, og med det menes overspising av alt for mye god mat, og det vi får i oss av godteri uten å tilkalle elgen. Vi starta faktisk med indrefilet av villsvin i dag. Nei, du må for Guds skyld ikke finne på å tro at vi er så forbasket voksne her, nå har vi ofra nok til å kunne kose oss med god samvittighet.

Planen var å dra til Vestlandet til familien min, men siden det ikke anbefales å reise fra område med mye smitte til områder med lite smitte slo vi det fra oss. Vi har nok å henge fingrene i her likevel, det har Doc selvsagt sørga for med motorsaga. Og i dag har han til og med laga dørhammer fordi han ikke gadd bytte batteri på dørklokka mer.

Overraskelse på døra!!

Uansett, mandag tok eg påskehandelen. Var så åndssvak og tenkte at vi er bare to voksne, og da er det unødvendig med påskeegg. Der tok eg feil. Vi er ikke for voksne til påskeegg. Selv med ei svær kjøkkenskuff smekk full med snop og chips føltes det litt stusselig.

Prøvde meg på litt selvskryt i sta, sendte snap til familien av ei godteskål og at vi slettes ikke trenger noe egg for å overleve påsken. Men sannheten var en helt annen. Bare fem minutter etter hørte vi det gikk i dørhammeren, men vi venta jo ikke besøk. Doc som gikk for å sjekke, kom raskt tilbake med en pakke til meg. Det hadde kommet budbil med påskegave fra jobben, og tror du ikke det var et svært etterlengta påskeegg da? Nå er lykken stor og påsken komplett!

Dette er lykke!

Håper dere alle har en like god påske som oss, og husk å sette pris på de små tingene, om det så bare er en sjokolade! Kos dere!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top