Docs nye gamle bil!

Som mange nå har fått med seg har jo vår trofaste Jeep begynt å svikte oss, vi har måttet taue den hjem noen ganger. Det kan virke som det er problemer med drivstofftilførsel, men nå har vi bytta både bensinfilter og rotor, og motoren får jo bensin. Doc er litt lei av å skru, og Jeepen skal på kontroll nå straks. Nei kort fortalt, vi starta jakten på noe annet. 

(En noe oppgitt Doc)

Første vi så på sto på noe som minna om et østeuropeisk herberge, det var nok av folk der, men ikke eier. Magefølelsen min sa nei, og jakten fortsatte. En ting vi har lært av flere biler vi har sett på, at ordet rustfri i en annonse et bare tull. De ihjelrusta bilene vi har sett på skal nylig ha vært rustbehandla, noe som overhode ikke så sånn ut. Vi har måttet takke pent nei til flere klumpete biler, hvor det helt tydelig bare har blitt lakka over gammel rust. 

Nei det skulle ikke være noen enkel oppgave dette! Men etter litt om og men fant da Doc en bil han likte, denne hadde faktisk lite rust, grei motor, og 4wd, som er et must for vårt bruk. Vi var derfor i går en tur til Dokka for å se på denne, det var forresten på veien dit vi havna først i ei bilulykke, den kan du lese om HER. Vel vel, etter prøvekjøring og den obligatoriske dekk-sparketesten, var Doc fornøyd med det han så. Avtalt sum ble vipsa, bilen ble omregistrert på nettet, og nå står den på tunet her. En Subaru Forrester, akkurat som Gubben ville he det. 

 

I hele går kveld og i dag har eg derfor ikke sett noe til Doc, annet enn de gangene eg har vært ute og røykt. Han driver i garasjen med nybilen hele tida, pusser og gnikker, har til og med rukket å lagt litt folie her og der. Det som var av rust har han alt pussa ned og lakka opp at. Han er tydeligvis godt fornøyd, og ingen ting er bedre enn det, for da får eg ha Forden i fred! Subaruen har fått navnet Docs kånebil, rett og slett fordi den er mye mindre enn Forden.

 

Siste innlegg