UFLAKS? JA TO AV HVER TAKK!

Alle som kjenner Doc vet at han er litt Donald, altså kan være litt vims og uheldig til tider. Joda, han er jo verdens beste selvsagt, ellers hadde ikke eg sagt ja når presten sto der for noen år siden. Noe av denne uflaksen hans går ofte ut over meg også, men eg har lært å leve med det. Siste halvår har han hatt dobbel uflaks på alle punkter. 

I vinter kjøpte vi jo ny campingvogn, altså ikke helt ny da, den er jo faktisk på min alder. Men vogna var helt grei, og vi kunne starte oppussinga. Da oppdaga vi at taket ikke var helt tett, og begynte å rive ut det. Det endte med at halve taket måtte byttes ut, mer om det HER). I sommer kjøpte vi ei til vogn, med fast plass og platting. Det høres gjerne ut som vi driter penger, men begge vognene kosta oss ca 20 høvdinger til sammen. Denne andre vogna viste seg å også være lekk i taket, så her måtte det også fikses (mer om det HER). Altså to vogner med taklekkasje i år. 

 

Da vi var på isfiske i Fluberg klarte Doc noe rart, ja det var jo festligheter på kvelden. Vanligvis når vi er på festligheter er det synlig innvendig, det er alltid ett eller annet som er sølt. Men denne gangen var vogna strøken når vi våkna, det var bare Doc som ikke var i slaget. Han hadde tydeligvis tryna inni vogna om natta, og tatt et ribbein, og det uten å rive ned eller velte noe (det kan du lese om HER). I syden i sommer var vi på puben til en kamerat, og der var det litt kjentsfolk hjemmefra. Vi hadde det storveis ei stund, helt til Doc skulle si noe skikkelig viktig (tror vi) til hun ene. Kroppen hans gikk feil vei, og flytta ei hel sittegruppe, noe som resulterte i et nytt ribbeinsbrudd. Jepp, altså to ribbeinsbrudd på et halvt år. 

Så var det denne Forden da. Om det er relevant eller ikke får være opp til deg å bedømme, men Doc sitter ikke på med noen, for ingen er like god til å kjøre som han. Men i alle fall, eg har vurdert å klage til forhandler på dette ryggekamera vårt, det funker tydeligvis ikke. I sommer rygga Doc på et lite tre, så det ble riper i bakfanger. Og i helga rygga han på et større tre, og smadra hengerkontakten. Den virker, men ser ikke god ut. Jada, to tre på kort tid. 

Og som om ikke alt dette er nok, Doc knuste sin iPhone 7 i vår. Det var riktig nok bare ei sprekk først, som utvikla seg på mystisk vis til helt knust skjerm. Den var brukende sånn ei stund, men en dag gikk skjermen i svart. Da tok han i bruk reserven, en iPhone 6. Denne varte ei stund, men falt utrolig nok i bakken noen ganger den også. Plutselig virka ikke høyttalerne, så det var null lyd overhode. Vi satser på at den nye holder litt lenger.

 

Har du like mye uflaks??

 

Siste innlegg