Kunne dagen blitt verre?!?

Gud som eg gleder meg til helg nå! Det gjør garantert Doc også, for denne dagen har vært så lang at eg mener eg fortjener denne kjolen HER, hvilket skal bestilles på lønningsdag! Det hele starta med en legetime i dag. Eg dro fra jobben, og i det eg parkerte på legekontoret ringte de og sa at timen min var avlyst. Hæ?? Da var det bare å kjøre tilbake på jobb da, og trøste meg med en sånn HER. Nam!!

Etter endt arbeidsdag kjørte eg hjem, og siden eg var hjemme før Doc tok eg Tassen med på en liten tur. Da Doc kom hjem lagde han pizza til middag, en meget god pizza med spekepølse og spekeskinke. Og vi unna oss noen minutter på sofaen før vi skulle gå i gang med neste prosjekt.

Greit med støv i lufta etter at Doc lea på dusjtoppen, dette var nok på tide!

Eg var litt uheldig onsdagen, og mista en balsamkork ned i sluket på dusjen. Den passerte første vinkel, og stoppa i neste, og dermed var sluket helt tett. For å gjøre det hele enda mer moro er det gjeldende røret selvsagt under dusjkabinettet, og da måtte hele rakkelet demonteres for å få bort denne pokkers korken.

Greit. Nå var dette bare noe juggel fra jula, og det begynte å bli ødelagt alt første dagen, i tillegg til at det var deler som ikke passa. To sjeler, én tanke, vi begynte å demontere og legge kabinettet på hengeren. Dette var egentlig en grei jobb, helt til ene dusjveggen sprakk og knuste i tusen knas i gangen. Hele gangen, alle sko og jakker, og hele meg var dekka av glassbiter!

Innom jobben i kveld for litt panikkshopping!

Eg fikk brått alvorlig hjertebank og holdt på å svime av, så Doc måtte hjelpe meg å sette meg ned før han kunne begynne å koste. Eg kom til hektene igjen, og dro frem støvsugeren. Da alt var demontert var det bare å gå inn på nettsidene til jobben min og bestille deler der, for så å ringe en leder som jobber i kveld og be han sette ordren på hast. Selvsagt var han meget behjelpelig. Eg var på jobben kl 22 og henta deler, freste så hjem igjen så Doc kunne montere en provisorisk dusj. 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top