Blir nok mye gressenke i høst!!

Reklame | Icebug

Gu’ så deilig det er med litt aleinetid en sjelden gang. Nå sitter eg her og nyter et glass vin til chips og dip, velfortjent spør du meg. Skal snart fyre i peisen, og kanskje til og med unne meg ett glass til etterpå når Skal vi danse begynner, eg er i siget! Sto ikke opp så fryktelig tidlig, men tidlig nok i følge Tassen. Det ble en kjapp tur, en omelett til frokost, og så en dusj bak det nye dusjforhenget eg monterte i går.

På tur med Tass!

Ellers vaska eg noen maskiner med klær i dag, og gikk en lang tur med Tassen litt ut på dagen. Turen skulle foregå i skauen, så eg fant frem et sånt belte til å feste bikkjebånd i, en godtepose til Tassen, noen gode og faktisk miljøvennlige tursko/løpesko fra Icebug. Man kan gjøre mer for miljøet enn å bare stoppe olja vettu, link til skoene HER.

Tassen ble så ivrig, og det gikk tydeligvis for lang tid med meg, så han klarte ikke holde seg stakkar. Endte med at eg måtte vaske gulvene i begge gangene og på kjøkkenet før vi kunne gå. Men turen ble veldig fin den, vi jogga til og med et godt stykke, men det var mest for å løpe fra hjortelusflua…

En liten pust i bakken etter å ha løpt fra hjortelusa! Fine og veldig gode sko da!

Da eg kom hjem varma eg meg en sånn gressenkemiddag med Tikka Masala, fylte vinglasset, og satt meg i stua. TV står på i bakgrunnen, og neglelakken står klar til å legges på klørne mine her. Skulle vel helst benytta meg av sjansen til å gå i joggebukse nå, siden Doc (som hater joggebukser) er bortreist.

Se på de to da, så koselig bilde av de!

Ellers har eg fått stemningsrapport fra Doc i dag, han koser seg virkelig på tur med gamle kjente. Nå tør eg som sagt ikke si så mye om hva de driver med, men kan si så mye at det er noe helt nytt, og eg digger det! Gleder meg masse på de gutta sine vegne, og til hva som skjer videre fremover på den kanten. Disse bildene av kara er eneste hintet eg fikk lov å gi, men se på de da, er de ikke søte og gode sammen??

Jadda! Det skjer spennende ting her!!

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Blir nok mye gressenke i høst!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top