Klumsa på meg mer skade!

Ny uke og nye muligheter. Joda, nytt forsøk i det minste. Skulle prøve meg på jobb igjen i dag, for nå er leggen mye bedre. Er ikke konstant verk, bare vondt når eg går litt uforsiktig. Doc har forresten kjøpt ny morgenkåpe til meg, ligner litt på denne HER. Han syntes den falma rosa var så usexy at han kasta den rett i ovnen. Denne nye var jo litt i korteste laget da eg skulle ut og starte bilen i -14 i morges, men eg er i det minste glad det ikke kom bil der eg halta meg ut!

Kom meg trygt frem på jobben og parkerte der eg pleier parkere. Problemet oppsto da eg gikk ut av bilen. Klarte å trakke på hvitsripa som var dekka av is, glei nesten under bilen og tok en reprise av da Doc ripa opp innsida på døra under første prøvekjøring. Klarte å klamre meg fast i rein desperasjon, og jobba på med bein og armer for å opprettholde det lille eg har av balanse, men i stedet for å få tilbake balansen fikk eg heller tilbake strekken i leggen.

Vel, eg rusla inn og begynte så smått å jobbe. Gikk ikke lange tida før eg begynte å slite, så eg tok en prat med sjefen. Derfra tok eg ting i eget tempo, var forsiktig med å ikke løfte så tungt at eg belasta skaden mer, og vi ble enige om at eg skulle prøve å jobbe 50% ut uka. Venter fortsatt på at legen skal ringe meg tilbake da.

Godt når det knitrer i ovnen!

Middagen i dag ble enkel. Eg slengte først  ihop makaronisalat, og Doc fiksa grillpølser stekt i masse fett med krydder. Ellers har vi vel ikke gjort så fryktelig mye i dag, ja bortsett fra å sprengfyre siden det bare var 14 grader inne da eg kom hjem. Sitter og ser finalen i Robinson nå da, spennende som bare det!

Den makaronisalaten er forresten såre enkel; kutt like mye paprika, vårløk/purreløk og bogskinke smått, og ha i mais og kokt kald makaroni. Bland i godt med majones, en dæsj fløte og passende dose aromatkrydder (ikke gastromat!). La det stå en times tid i kjøleskapet. Ta det gjerne ut i romtemp en halvtime før servering, romtemp gir mer smak.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top