Er det verdt belønningen?

Dagen starta bra, eg sto opp og lufta Tassen før eg rakk å kjøre til jobb i god tid. På min avdeling var vi mer enn nok folk i dag, så eg gikk for å hjelpe til på en annen avdeling. Her skjønte eg at eg kanskje ikke var så våken som eg hadde trodd, for her starta eg med tre feil på rappen. Men etter en sånn HER gikk det bare strålende – heldigvis!

På vei hjem stakk eg innom butikken for å fylle opp fryseren litt, og selvsagt snusen da, må ikke gå tom for det, samt en pakke is. Og vel hjemme lagde Doc middag mens eg… ja eg satt på dass. Det meste som normalt her altså. Etter middag kunne Doc unne seg en is for vel gjennomført koking av Amerikansk gryte a la Toro.

Doc var også så hyggelig at han satte på en klesvask til meg, ja altså så eg skulle få lov til å henge opp. Joda, det var jo hyggelig det, og så var eg ekstra heldig, for på stativet hang fortsatt resten av forrige klesvask. Dermed fikk eg også gleden av å først legge sammen den, før eg kunne henge opp dagens vask.

Fordi eg fortjener det!

Klesvask og noen turer med Tassen, samt småtraving på jobben, har gitt klokka et høyt tall på skritt i dag. Nei sikkert ikke sånne skritt som noen av dere nå tenker, men sånne skritt man går med føttene. Dette måtte jo belønnes! Eg kom på at eg hadde noe lurt i godteskuffa, og dermed var brått alle skrittene nærmest bortkasta. Chips er nok ikke det beste for crohnsmagen heller, men godt var det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top