For ei uke…

For ei lang uke det har vært, tenkte eg da eg kjørte inn på gårdsplassen her i dag. Og så er det bare tirsdag? Du hendelse, dette BLIR visst ei lang uke. Vel vel, etter 8500 skritt på jobb var eg en snartur innom Biltema, og ellers har eg gått noen turer med Tassen. Klokka har telt så mange skritt at den nå må lades, og akkurat nå har eg bare ei klokke som viser fem. Målet er nesten dobla i dag, og da fortjener eg i bunn og grunn chips, men skal klare å styre unna i kveld. Vel, det er nok fordi eg ikke har chips i hus, for den fortjente eg i går.

Får tatt pulsen, men den teller ikke mange skrittene…

Men over til noe litt mer alvorlig. Det er en sak i media som har fått mye oppmerksomhet i dag og i går. Vi hadde ikke tenkt å nevne noe, men får ufattelig mange forskjellige spørsmål. Det gjelder en overgrepsdømt «realitykjendis». Vi fikk selv nylig vite om dette, så vi vet ikke stort mer enn dere, og vi tar sterk avstand fra både hendelser og vedkommende. Vi kjenner heller ikke vedkommende personlig.

Når det er sagt, eg tror eg snart tar kvelden. Doc har alt lagt seg, mens eg har lagt på sofaen i to timer i denne HER, og mota meg opp til å vaske håret. Så vil eg opplyse om at det snart blir ny runde spm og svar igjen. Da gjør vi det sånn at eg legger ut en «spør meg» på insta som vi svarer på fortløpende der. Pluss den vanlige på snap hvor man kan spørre helt anonymt, denne vil bli besvart på bloggen til helga, da velger vi ut de spørsmålene som tåler litt dagslys.

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top