Kunne ikke si nei til dette!

Det har gått unna i hele dag, foruten at eg var litt slapp og sliten en liten stund på jobb da. Gleda meg til å komme hjem, for Doc skulle lage god middag, men da eg kom hjem var strømmen gått. Nei det var ikke nødvendig å leite etter den, for den kom raskt tilbake. Middagen bestod av indrefilet av svin, potetbåter som Doc selv har krydra og bakt, og en himmelsk soppstuing. Mens Doc tok en is til dessert, tok eg en SÅNN HER, helt topp.

Ja det er sånt som kan skje om man går feil vei med bikkja…

Stup mett la eg meg på sofaen for å prøve å utsette tur med Tassen bittelitt, men dyret var nokså masete. Det var graving på skulder med labben, og en uendelig piping. Da var det egentlig bare å rusle, men hvilken vei? Det er alltid et dilemma, så eg pleier dilte etter Tassen. Han går oftest mot gamleskolen for å se etter gamlenabo’n Linda og hunden Enya.

Da vi nærma oss gamleskolen begynte Tassen å dra noe kraftig, det skulle ikke mange meterne lenger bort før eg skjønte hvorfor. Der var Linda og Enya, hun er faktisk kjæresten til Tassen, da kan man ikke si nei vettu. Klart Tassen måtte få snuse litt rompe. Nå var Linda kjapp i vendingen, de holdt nemlig på med dugnad og trengte hjelp.

Enya ville være med å posere, og jaggu klarer hun det bedre enn undertegnede!

Da var det bare å la Tassen og Enya snuse seg lei på hverandre, gå hjem og bytte bikkja med spade og trillebår, og vandre tilbake. Siden det skal lages en bedre og større parkeringsplass på skolen, var det alt en liten gjeng godt i gang da eg kom tilbake. Dermed var det bare å sette i gang. Noen rulla ut duk, mens eg og et par andre spadde sand i trillebår for å tippe det på kantene av duken sånn at den ikke blåser bort.

Ferdig og klart for noen lass fra tippbil!

Må helt ærlig komme med en tilståelse her; da Linda spurte om eg ville hjelpe hadde eg mest lyst til å si nei, for eg er mye sliten om dagene. Men så føler eg også det er teit å si nei siden Linda alltid stiller opp for andre, samt at det er koselig å bidra litt i lokalmiljøet. Det viste seg å ikke være så tungt energimessig, og når eg ser litt positivt på saken, var det en sosial og nyttig treningsøkt. Dette var jo egentlig bare helt toppers!

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top