Ubudne gjester!!!

Tassen var snill i morges, vekka meg med å legge seg på ryggen min og pipe forsiktig. Ikke noe biting eller hopping for en gangs skyld, så da var det litt mer koselig å stå opp. Doc hadde vært oppe ei stund alt og man kunne høre romling fra magen på lang avstand, så vi stekte glutenfrie baguetter og kokte egg. Enkelt og godt. Tror kanskje Doc også har godt av litt glutenfritt av og til, alle blir jo litt oppblåst av hvete.

Må nyte hvert snev man får av sommeren, selv om skyene lurer i bakgrunnen!

Etter frokost og litt strikking begynte det å bli overkommelig temperatur ute. Doc stakk på Biltema for å finne noe vi helt sikkert trenger i bobilen, mens eg og Tassen satte oss ut i sola. Eller, han i skyggen, og eg bak en levegg. Gatedøra sto på vidt gap for å få inn litt frisk sommerluft. Og ja, eg smurte både kropp og ansikt godt. Kan forresten anbefale denne HER. Har ikke sett så mye til disse vitiligo flekkene enda i år, men er nå føre var.

Doc kom hjem ganske fort med en nivåsensor til vanntanken. Det var lurt, da slipper vi å åpne benken og sjekke når vi lurer på en dusj. Smart han der vettu. Mens han begynte å montere denne sensoren kom det litt for mørke skyer sigende, ikke engang supermann kunne blåst de tunge skyene bort. Eg tok med Tassen inn. Sterk vind og mørke skyer får man ikke særlig farge av, kunne like gjerne ta husvasken mens det stod på.

Skikkelig nebbete gjort!

Da vi kom inn fikk vi se masse skitt i gangen, og rennemerker oppover hele dodøra. Lite skjønte eg og Tassen av hva dette kunne være, og sendte bilde ut til Doc. Han kom i hurtig gange, hvilket er et sjelden syn utenom når han er dritetrengt, og fikk store øyne. Hva i huleste kunne dette være? Eg sto med hode på skakke og et spørrende litt valpeaktig uttrykk mens Doc dreiv å sniffa på det, men ingen særegen lukt heller.

Det vi kom frem til, som Doc etterhvert ble skråsikker på grunnet klumper i flekkene på gulvet, var at dette må ha vært en bevinget type. En nebbete fyr har vært misfornøyd med gangen vår og valgte å drite der. Pokkers fuggel altså! Som om ikke det holder å deale med mus og rotter hele vinteren må vi også ha fjærkre inne om sommeren. Neste pippip som kommer inn går den veien høna sparker – med et spark fra dragen!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top