Et syn for guder!!!

La meg få snakke om gårsdagen. Altså, eg vet ikke helt hvor eg kan starte, så bær over med meg nå, det kan bli et hint av surr her. Joda, det starta vel for noen uker siden med mld og Mail fra strømleverandør med beskjed om planlagt strømstans 22.02.21 fra kl 9 til 14. Dette var vi godt forberedt på, selv om vi skulle være på jobb hele denne tida.

Vi rakk å se første del av Farmenfinalen før nyhetene i går, og da eg i løpet av Nyhetene skulle blogge litt, plinga tlf min at det minka på strømmen. Doc og Tassen hadde gått ut for å tisse litt, ja det var Tassen som tissa ute. Men i det eg plugga i laderen for å fortsette skrivinga, nei da gikk jo strømmen over hele Lund, et halvt døgn før planlagt. Veldig beleilig at Doc tok siste runde med bikkja!

Et alt for sterkt LED-lys midt på stuebordet

Det ble altså et rotteres for å finne lommelykter, her var det bek mørkt. Da Doc endelig hadde rigga med batterier i alle lykter blinka strømmen tilbake, da så han bra oppgitt ut. Og da det brått ble mørkt igjen utbrøt han «GUDSJELOV!». Ikke f**n om han hadde drevet med dette til ingen nytte nei!

Ei mini maglight ble hengt opp i kjøkkenlampen

Etter at alle lommelykter var strategisk plassert, kom dermed neste utfordring. Hvordan skulle vi få sett resten av Farmen? Tenkte selvsagt på iPad’en, men det var ei heller strøm til ruteren, ergo null nett. Det hele endte med at vi så finalen på Doc sin tlf, sånn halvveis blenda av ledlommelykta på bordet.

Og en noe mindre skjerm å se Farmen på.

Bloggen fikk vi jo ut med nød og neppe, og noe dusjing var bare å slå fra seg. Det var bare å legge seg, og plugge ladere i begge tlf i håp om at strømmen skulle returnere i løpet av natta. Var helt greit å krype under dyna, men da vi sånn nesten hadde sovna ble vi nærmest skremt opp igjen! Det var høylys dag og mye lyder, strømmen var tilbake og nesten alt sto på! Så den som måtte ta slokkerunde i bare trusa i fullt belyst hus, jo det var meg, mens flere bilister utenfor fikk seg et syn for guder! Dette finnes det forhåpentligvis ikke foto av…

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

One thought on “Et syn for guder!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top