Spm&Svar februar 21

Ja da vi skulle legge ut blogg i kveld gikk strømmen, og vi ble litt i beit om eg skulle spare strøm eller peise ut bloggen. Nå begynner det å bli seint, og det minker på strømmen, så vi beklager på forhånd om dette blir rotete! Og vi må bare ha sagt at det er meget frustrerende at strømmen ble borte i kveld, når det faktisk er planlagt (og meldt fra om) å jobbe med den i fem timer i morgen!

Sånn så vi Farmen i kveld.

Mye fin lesning fra dere, men kan Doc skrive mer på bloggen?

Takk! Joda, han skriver litt i ny og ne. Nå er han av et helt annet kaliber, og kan ikke skrive bare for å skrive, det må liksom være en grunn. Du får skremme vettet av han om du møter han, så får han kanskje noe å blogge om!

Hva er deres mest typiske banneord?

Undres på om vedkommende som spør her muligens er av den yngre garde, så vi får holde oss kortfattet. Vi prøver helst å unngå banneord, men når det må til bruker vi bare noen få gamle «tradisjonelle» banneord.

Har skjønt at du sliter med flatulens, hvor du noe tips mot det?

Ja, det er jo en del av crohns. Eg har to ting som pleier være ganske sikker. Om det ikke funker med surmelk og kavring tar eg en sånn HER, da gir det seg ganske så fort heldigvis. Kjedelig om man ikke klarer å holde tilbake en fis blant folk liksom.

Hvilken chips er favoritten?

Vel, eneste kravet er at den må være sprø og krydra. Kan man si alle? Eller ikke Maarud med ost og løk, den smaken minner mer om penicillinen eg måtte ta når eg var syk som liten.

Oss vestlendinger er jo ganske brautende, hvordan takler Doc det?

Snakk for deg sjøl da! Er bare bergensere som er brautende, vi andre er autoritære nok til at vi slipper heve stemmen. Skal nevnes at lydnivået kan øke i takt med inntak av brennevin, hvilket er naturlig for de fleste. Men det har vi snart glemt hvordan fungerer nå.

Vi er jo barnslige begge to

Hvor stor aldersforskjell er det mellom dere og hvordan takler dere det?

På papiret er det 14 år mellom oss, men i hode er vi begge 15. Jo eldre man blir, jo mer utjevner alderen seg. Eneste må være at Doc begynner å bli litt gubbete der han sitter her med brillene på nesa, men hvem er eg til å si noe på det, som selv har brukt briller siden eg var fire år?

Jeg må fjerne tarmen pga sykdom og vet ikke om jeg ønsker det. Har du noen tanker ang stomi?

Må bare beklage, men stomi har eg ikke peiling på, men tenker jo at det er verdt det for de som sliter mye med IBD. Selv er eg på biologisk medisin, og er nok i bedre form enn gjennomsnittet med IBD.

Hva er ditt beste sexleketøy?

Vet ikke om eg er heldig eller kjedelig, men eg trenger ikke det, og kan ikke huske sist eg har brukt det. Så her må vel det nærmest riktige svaret være Doc?

Har dere gått opp i vekt i løpet av pandemien?

Mhm…. Det er ikke til å stikke under en stol at vi sitter mer stille og spiser mer fett og søtt. Men det gjør vel ikke noe? Går jo bare ut over oss selv, og vi er ikke så opphengt i hva vi veier.

Har dere noen tips til hvordan man som par ikke skal bli uvenner nå som ingenting moro er lov?

Tja, er nok en fordel å ha en garasje, så man kan jage gubben ut når det står på som verst. Doc driver å restaurerer en Durkopp fra 1937 nå, så da får eg mye fred inne. Ellers er det nok lurt å faktisk ta det som er av husarbeid når det trengs, i stedet for å påstå at det ikke er din tur til å gjøre det. Lag god mat, kos dere med ting på TV, gi litt etter for hverandres meninger og ideer.

Har dere brutt noen koronaregler?

Nei. Ullensaker har vært blant de strengeste kommunene i landet pga Gardermoen, så vi ble raskt vant til dette. Vi har selv valgt å også følge alle anbefalinger i tillegg til regler, og vi har nesten ikke sett folk annet enn på jobb og matbutikk på et år nå. Eg er i risikogruppa pga hjertefeil, og da ville det vært idiotisk om vi skulle bryte anbefalinger og regler. Og derfor er det samtidig provoserende når andre driter fullstendig i både smittevern og oss som faktisk kan risikere å bli dausjuk, eller evt stryke med av dette.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

5 thoughts on “Spm&Svar februar 21

    1. Takk 🤠 Ja det er jo bare så typisk her. Vi har fått mld hver gang det har vært planlagt strømbrudd, men sjelden de planlagte tidene faktisk holdes 🤷🏼‍♀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top