Dette er virkelig dritt!!

God aftens godtfolk og galskap! Meget mulig noen av dere har sett på snap tidligere i kveld at eg dreiv å sminka meg? Jepp da så du helt riktig. Eg har faktisk sminka meg i dag, med glitter og det hele, og eg føler meg nok så fresh, samtidig er det veldig rart.

Ble egentlig veldig fornøyd

Kjenner du meg vet du at det skal være en meget spesiell anledning til før eg gidder bruke tid på å jåle til trynet mitt med sånt fjas, og nei det er ikke på grunn av Melodi Grand Prix. Her ligger det nok noe større bak. Eg hater ikke sminke, bare bryr meg ikke, trenger det ikke for å føle meg vel.

Naturlige farger, bokstavlig talt

Nei grunnen til at eg har pønta meg med glitter og fjas er mer morsom enn formell, for eg har endelig funnet en sminkepalett som passer meg perfekt. Og da snakker eg ikke om fargene, men navna på fargene. Navna på øyenskyggene eg har på akkurat nå heter nemlig Fart box, Butt truffle, og Shits and Giggles, og så har eg markert litt under øynene med Skid mark.

Det er rørende vakkert, bare les navna selv!

Jepp, paletten heter «You’re the shit” og er kjøpt hos Celinaspookeyboo på insta/TikTok. Da eg så denne paletten var det ikke tvil om at eg måtte ha den, for det kunne ikke passa bedre til meg som har crohns! Fargene var så pass lett å påføre og blende at det for første gang var moro å sminke meg, men nå håper eg bare de varer lenge, for det ble fort utsolgt!

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top