Visste du om dette?

Reklame | Lagerpriser.no

Da gikk startskuddet for helg igjen. Er ikke vondt å ha en 7-15 når fredagen titter frem, men eg vet også at noen står på hele døgnet inkludert i helga, og er selvsagt takknemlig for det. Denne helga ryktes det om et aldri så lite julebord, så vi skal ikke ta ut bobilen. Likevel tenkte eg å tipse dere om et par ting vi synes er veldig praktiske å ha i bobilen, ja og helt sikkert i campingvogna også. 

Den som ikke liker livet på veien vet ikke hva de går glipp av!

Ikke alle har lov å kjøre over 3,5 tonn, og da begrenser det seg ofte hva en kan ha med. Derfor kommer det noen tips til lette ting som er praktiske og kjekt å ha, uten å ta opp for mye vekt. Ting du ikke visste du trengte, eller kanskje til og med kan bli julegave til bobilfolk.

Denne artige lille fiskestanga HER kan slås helt sammen så den får plass i lomma. Hvor ofte har du ikke stått et sted og tenkt at «jøss, her vaker det, skulle hatt stanga med vettu»? Med denne stanga blir ikke det noen sak!

Har du ikke plass til søppelbøtte? Da er denne HER meget smart. Kan plasseres på hvilket som helst skap, eventuelt henges på dodøra for å få den litt unna veien. Ja selv om den nesten ikke tar plass.

Lyser greit opp den lua her da, er bare mørk grå uten blits.

Med bobil tar man seg gjerne frem til fots etter at håndbrekket er på. Nå på vinterstid er det fort mørkt, og det er kaldt. Man trenger både lue og refleks, og da vil eg anbefale denne HER, to i ett, ei reflekslue. Mindre rot i skapene, den er steike god, og lyser godt opp.

Når man er på tur kan man banne på at det kommer enten naboer eller bekjente innom for å hilse på, og så har man ikke nok stoler. Tenk da å kunne dra frem disse HER, som ikke tar plass, og veier nesten ingen ting. Det er jo litt hyggelig da.

Hver gang man tar ut bilen er det noe som må fikses. Enten det er en grill, en stol, markisa, eller bilen selv, så mangler man noe verktøy. Da er ikke denne HER dum å ha liggende. Ikke tar den plass, og ikke er den tung.

Og så må det jo nevnes at så lenge frua er fornøyd blir turen bra. Tenk da noe som varmer tottelottene samtidig som de minner deg på å servere noen lykkedråper i ny og ne. Disse sokkene HER er bare helt geniale, eg digger de!

Håper noen av disse tipsene kommer godt med, eg har noen av de og ønsker meg resten til jul. Nå er det også black week, så mye av dette er på tilbud fra nå til neste helg, så ikke vent for lenge. God helg og god tur!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top