En hyggelig legevisitt!

Jadda, en dose kaffe mocca og en dose kakao ser ut til å funke, og sånn bare for trøst hadde eg også med ei lita flaske Pepsi Max i dag. Da kjører vi på sånn ei stund før eg går helt over på kakao på jobb. Rask og opplagt i dag, og sånn bortsett fra at eg beit meg noe infernalsk i tunga i går kveld, er nå alt i sin skjønneste orden her. Og ja, eg utsetter snuskutt litt til enda, Rom ble ikke bygd på én dag heller da.

Skal vel nevnes at eg var hos legen en tur i sta. Mye rart som foregår med dette skroget vettu, men nå var det verken crohns eller arytmi som var årsaken. I sommer oppdaga eg et par merkelige pigmentflekker på bringa, og det ble flere utover høsten. Synes dette var litt rart, så eg ville sjekke det, og dro til legen for noen mnd siden.

Bilde fra i sommer da eg var brun og flekkene var mer tydelig. Da de tre på bringa først dukka opp.

Nå som eg har forsøkt diverse behandling, og sjekka hos flere leger (seinest i dag), har vi kommet frem til et resultat på dette her. Eg må ærlig si eg ble hoppende glad, for det finnes ikke farlig, ser bare litt snodig ut for den som nå bryr seg om det. Eg hadde jo frykta det verste etter å ha vært innom Google! Dette heter Vitiligo og er samme pigmentsykdom som Michael Jackson hadde, er ikke det litt kult da, å ha noe til felles med han liksom?

Vel vel, helt ufarlig er det nok ikke, eg kan risikere å bli veldig solbrent der. Da utgår nok neste års bikiniskille, for her må eg frem med tung ammunisjon. Sunblock er eneste gyldige middel om eg skal sitte i sola. Greit, men da får eg sikkert mange morsomme miniskiller! Og en annen ting med Vitiligo, eg er faktisk helt unik, ingen har helt like flekker som meg!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

8 thoughts on “En hyggelig legevisitt!

  1. Kjenner ikke til de vito-greiene, vet bare at leger har sagt mye de har feilet på, både til meg og generelt. Husker jeg begynte tegne tatoveringer jeg skulle ha på flekkene 😂

  2. Vitiligo er også en auto imun sykdom. Er crhons som ligger bak da denne kan trigge frem flere auto imune sykdommer. Står en del om dette i bla lmf sine sider

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top