Ny dag, nye opplevelser!

Denne ferien driver bare å topper seg selv for hver dag her, siste døgnet har vi tilbragt rundt Haugesund. Vi parkerte i går hos selveste Waylon Jenssen, og ble tatt i mot med åpne armer. Topp gjestfrihet der altså, vi fikk både strøm, vann og wifi, litt luxus må vi unne oss selv på camping.

Gamle smelteverket på Visnes

Vi ble jo sittende i vinterhagen deres og skravla gikk på oss alle. Tommy (Waylon) spilte litt for oss, og vi ble like imponerte som sist. Doc ble først sliten, ja faktisk bare sliten, så han tok kveld først. Vi andre ble sittende litt lenger, en kamerat av de var også på besøk, så vi hadde det riktig så livat.

Frihetsgudinna på Visnes

I dag kjørte vi ut på Karmøy og besøkte Mary-Ann og Magne, noen herlige gode venner av oss. Trivelig å se hvor de bor også, og vi fikk hilse på gutta deres. De viste oss rundt på Visnes, et litt forblåst sted hvor det har vært smelteverk og nå museum. Det første vi så var en liten utgave av frihetsgudinna, fordi den i NY er laga av kobber som er henta ut på Visnes. Artig å se litt historie på vår vei.

Kaffe, kakao og svele med Anette og Svein Olav på ferga

Etter omvisning ble de med til et senter hvor vi fikk bonkra litt, og så vi spiste vi pizza før vi takka farvel. Da var det tilbake til Tommy og Ann og hente vogna, for så å fortsette ferden. Vi skulle rekke ei ferge, for der var Anette og Svein Olav. Han jobber der, og hun er med sånn at de kan reise rett på ferie i morgen.

2 thoughts on “Ny dag, nye opplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top