På tur igjen?

Ja, vi sitter i bobilen på vei bort nå. Eg våkna faktisk før planlagt tid i dag, og hadde utrolig nok god tid. Det var jo litt spennende å få oppleve. Doc har alltid god tid, og han mobber meg av og til fordi eg vanligvis er treigere enn sirup om morgenen. Selv om det var deilig å ha god tid kan eg ikke love at det blir en vane, liker fortsatt litt for godt å sove lenge.

Ut på tur, finnes ikke sur!

Nå er det ikke ferietur vi skal på da, det er 50 årsdag og feiring av sølvbryllup. Vi ble invitert for lenge siden og har gleda oss veldig til dette. Siden formen er så skiftende som den er tar vi bobilen, da har vi vår egen stue, seng og dass om vi skulle trenge å slappe av litt. Og så er det fryktelig praktisk å slippe å styre med taxi og sånt for å komme oss hjem til Tassen. Han er heller med oss.

De vi skal til er Anne Hilde og Morten som vi var i Grebbestad med i vår, utrolig hyggelige gode mennesker. Antrekket for dagen er en pen kjole fra Match, men eg har med DENNE i tilfelle det blir for varmt, veldig fin den også. Sikker på at tross helsa vår blir dette en uforglemmelig fest med bare greie og morsomme mennesker. Vi får tales, for nå er vi snart fremme, og da vil vi være sosiale!

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top