Dette begynner å gå på psyken!!

Etter å ha lagt flat mer eller mindre hele forrige uke, foruten da eg prøvde å dra på jobb fredagen, er det meget oppegående å være tilbake på jobb i bedre form i dag Ramma har riktig nok gått varm i dag også, men smertene har avtatt en del. Det som er litt artig er at produksjonstallene mine på jobb var ypperlige i dag, nesten ny pers faktisk. Det får bli dagens høydepunkt, for resten av dagen er mindre trivelig.

Nå har vi lenge sett frem til påsken, muligheten for å dra ut vogna og møte noen venner og familie, sitte samla en gjeng og ta en dram til litt grillmat. Bare nyte vårsola og stemningen på en eller annen koselig campingplass. Men nei, det ser ikke ut til å bli så enkelt.

Føkk sommerkroppen, den trengs nok ikke i år heller…!


Nå har hele Viken og Oslo satt foten ned. Smitten øker, og pandemien har tatt et nytt jerngrep rundt det sosiale. Ja, vi er heldige som har jobb og hverandre, MEN! Vi er begge over gjennomsnittet sosiale, og vi trenger sårt den energien vi får av å være med venner og familie. Det som betyr lite for noen kan bety mye for andre, så når vi nå kanskje ikke får være sosial før lenge etter påske, da er det faktisk ikke så enkelt.

Vi har ikke bare fulgt lovbestemte tiltak, men også samtlige anbefalinger i et helt år nå. Men nå har det gått så langt at vi likevel vurderer å dra ut med vogna i påsken, er jo fortsatt lov å dra på hytta, da bør det være greit å dra ut vogna også. Vi har ikke behov for å bruke et sanitæranlegg, og vi kan fint sitte parvis to meter fra hverandre. Vi får se hva vi gjør, for her hjemme er vi tom for drivkraft, og nå er det like før det går ut over psyken!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Dette begynner å gå på psyken!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top