På Fedje, bare gode greie!

Fedje leverte, virkelig! Vi har nå hatt tre fantastiske dager med en god gjeng som som var så glade at vi lukta brennevin, ei riktig bygdesamling på Fedje fra torsdag til i dag. Og ja, Fedje uttales «Feie», bare for å ha det nevnt. Selv om countryweekend ble avlyst ble det jaggu trivsel og moro likevel.

Kaptein Doc på kabelferga

Vi var vel et par og tjue mennesker fra land og strand, samla i bobiler og vogner helt nede ved sjøen på Fabrikk 8. Været var det heller ikke noe å si på, tror vi fikk de tre beste dagene i året der gitt. Blå himmel og så godt som vindstille, det er ikke alt for ofte det skjer der. Det gikk ei selvbetjent kabelferge over til butikken, den fikk vi steike god erfaring med. Eg ble utnevnt som skipper, og Doc tok på seg jobben som kaptein.

På dagtid hadde vi livemusikk på campen, er vel normalt å ha med egen artist på tur? Det har av og til vi, Sissel er ikke vond å be når vi inviterer henne med på tur, og hun tar lett en trall eller ti. Ellers var jo Kent og Leif Aase hyra inn til å mjuke opp dansefoten. De spilte fredag kveld, på dagtid lørdag og lørdagskveld. Og det skumleste av alt var at Doc var med de og sang lørdagskvelden! Ligger video av det på vår fb side HER, og det var slettes ikke verst.

Doc gjør det bra som artist!

Det har virkelig vært alle tiders, noen nydelige dager i godt lag. Vi takker alle som var med og alle som bidro og arrangerte, vi kommer tilbake, og vi gleder oss til neste gang. Men akkurat nå er disse HER veldig greie å ha, så vi kommer oss raskt til hektene igjen.

Fikk prøve en gammel Ural

Nå har vi omsider flytta på oss igjen. I dette været er det vel egentlig ett fett hvor vi holder til, men i morgen skal sola skinne i Olden, og dermed kjørte vi dit. Muttern og fattern er med, og Kari og Torfinn, så nå skal vi bare kose oss, slappe av og prøve fiskelykken i noen dager. Shit fiske!

4 thoughts on “På Fedje, bare gode greie!

  1. Ved privat arrangement kan dere være maks 20 samlet, ikke noen å 20! Å da er det med 1 meters avstand! Ref like mye til innlegget til doc på facebook.

    1. Helt enig i det du skriver, men nå var dette et offentlig arrangement på et utested, vi var en vennegjeng som sto oppstilt på en bobilparkering med samme regler som på en vanlig campingplass. Ingen har brutt noen regler her, og det er heller ikke påvist noe smitte på Fedje. Håper du passer like godt på deg og dine som du passer på andre 🤠

  2. Utrolig kjekt og høre at dette var gode greier på Fedje , husk at Country helg på Fedje er bare utsatt til omtrent samme helg neste år , alle band som skulle vært med , stiller neste år i steden , som Hilljacks , Boots Band , Texafire and the Sheriff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top