Lite smittevern på vei hjem!

Siden dette bare var en mikroferie måtte vi kjøre hjem igjen i dag, for i morgen er det jobb igjen. Vi drøyde en god stund før vi kjørte, og kom oss ikke avgårde før i 12 tida, og alt på Trengereid var det bom stopp. Der var det veiarbeid, så vi måtte vente på ledebil. Vet jo hvordan veien er til Voss, alltid noe som må fikses på. Videre var det ikke så verst.

Doc var ikke så gira på køkjøring nei

Mellom Voss og Granvin begynte Doc å bli trøtt, så da fikk eg kjøre litt. Nå var det bom stopp i Måbødalen også, og her måtte vi stå lenge. Da endelig ledebilen kom måtte den følge oss helt opp til Vøringsfossen, men vi så ikke noe veiarbeid eller annet spesielt på hele strekninga. Doc mener de kanskje driver opplæring i trafikkdirigering og å kjøre ledebil, men det var nå uansett en meget merkelig måte å gjøre det på.

Ellers ble det en pitstop på Geilo, vi måtte ha mat. Der ble det pizza i dag gitt, og vi må ærlig si det var litt rart å spise på Peppes. Foruten en antibac ved inngangen var det lite smittevern å se, litt som i gamledager kan du si. Liten avstand mellom bordene, og det eneste bordet som sto litt for seg selv var merka med «ikke i bruk». Ikke alle bordene ble vaska mellom gjestene, og de bordene som ble vaska ble bare dratt over med ei sur fille. De tok gladelig bilder med gjestenes tlf og jobba videre med andre gjester uten å vaske eller sprite hendene. Dette må være eneste gang eg har sett Doc sprite hendene når han forlater et sted, og så har vi denne HER i bilen.

Etter å ha fylt drivstoff gikk neste etappe til Flå, her måtte Tassen på do. Det passa egentlig veldig fint, for vi var tomme for drikke. Mens eg gikk med Tassen gikk Doc inn og kjøpte brus, og vi kunne fortsette videre. Nå er det heldigvis ikke lenge igjen før vi er hjemme, og det blir nok helt greit.

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Lite smittevern på vei hjem!

  1. Er nok dessverre slik at smitteverns regler blir lite overholdt når man kommer litt ut på bygda , vi Bergen feks blir kontrollert på dette og kjemper en evig kamp fot og holde våre utesteder åpen . Bordservering og avstands regler er pålagt over hele landet , men har med selv syn sett at dette ikke blir praktisert mange steder , kommer man feks til Sogn , Møre og her som. Geilo , det er veldig irriterende for oss som gjør det rett og følger pålegg . Det som dere nevner i bloggen her er jo nærmest skandale når de ikke opprettholder normal hygiene engang ved vask av bord osv . Provoserende

    1. Ja det var jo veldig rart å se hvor lett de tok på det. Er nok som du sier at det ikke blir fulgt opp på bygda. Burde være mye viktigere på sånne steder, for der vi satt hørte vi jo minst sju forskjellige dialekter. Bare gjennomreisende som stopper der, dermed større smittefare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top