Dette er noe dritt

Altså da vi nærma oss hjemme i går kveld var det en seanse som kunne vært manus i en halvdårlig komedie. Doc vred seg i lettere panikk og kjørte fortere og fortere for han måtte drite, mens Tassen samtidig satt og peip av stort sett samme grunn. Selv satt eg og sleit med å holde meg, nærmest gul i øynene. Vi brukte de siste tre minuttene på å planlegge hvem som skulle gjøre hva før vi kom frem.

Ja det er begrunne for at dette står i bakruta på Forden, det gjelder oss alle tre!

Doc som bare skulle låse opp og løpe på ramma først, holdt på å glemme nøkkelen i bilen, og eg som skulle gå tur med Tassen ble stående på trappa og vente på at han låste opp. Joda, Tassen var i bilen, men refleksjakken var i gangen. Doc rakk dass, eg fikk jakken, og kunne gå med Tassen så han fikk lagt sine bomber. Da det endelig var min tur til å late vannet var det nesten ikke til å puste på do, så eg holdt mer eller mindre pusten under hele oppholdet.

Vi gikk til sengs utelukkende for å sove, det skjønner vel alle som har kjørt over 54 mil i strekk? Og med god tro på at dagen i dag skulle gå knirkefritt. Men den gang ei. Eg var fortsatt like trøtt etter 8 timers søvn, og kjapp i vendingen som eg er, sendte eg mld til sjefen hvor eg spurte om å få forskyve dagen litt. Jobber 7-15 nå, men i dag fikk eg lov å jobbe 8-16.

Kreativ latskap

Etter en time ekstra med søvn skulle en gjerne tro at eg var våken, men nei, denne tøtta er nok et B+ menneske. Fortsatt i halvsvime sto eg opp for å lufte Tassen og dra meg på jobb. Her stoppa det seg vettu, for hva nå enn Tassen har drevet med, så måtte han dusjes. Gutten var ikke mye hvit i pelsen. Buret måtte også rengjøres før morgentur. Men da dette endelig var gjort kunne eg kjøre til jobb, for så å faktisk være like sløv der i åtte timer. Men eg var der i det minste. Fikk mld fra Doc, han var like sliten, så da var det på en måte greit.

2 thoughts on “Dette er noe dritt

  1. Jeg visste at det merket ville være best på deres bil, og ikke min.. dere er tross alt 3 som holder på.🤣🤣🤣

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top