Mat

Har spart 9600 kr på dette!

Nå som korona har mer eller mindre styrt alt i over et halvt år har man etterhvert blitt kreativ. Den brå vendingen som kom over oss i mars har nå blitt en vane, som for eksempel det at kantina ikke har salatbar og varm buffet, men bare smurte baguetter. Joda, det er vel og bra at vi fortsatt har et tilbud til lunsj på jobben, men når brødmat minner mer om viskelær er det ikke bare velbehag. Lunsjen skal være høydepunktet i arbeidsdagen, og derfor lager eg lunsj selv.

Elsker å spare penger, da får man råd til mer moro!

Dette har garantert blitt gjort før, men eg tenkte likevel å komme med tipset mitt. Kanskje eg kan inspirere noen? Min absolutte favoritt er noe så enkelt som wraps, og så elsker eg den egentlig utdaterte 90 tallskomboen kinakål og Thousand Island. Dette kan kombineres med det aller meste, og med litt søtpaprika blir det bare enda bedre. Og det beste? Eg har til og med gått ned 4 kg på en mnd bare av å bytte brød med tortillalefser! Her er det eg bruker på en mnd regna på 22 arbeidsdager:

6 pk FirstPrice lefser

4 søtpaprika

2 pk FirstPrice skinke

2 pk annet godt pålegg

2 kinakål

1 stor ost (eg bruker Jarlsberg)

1 majones eller dressing

Klar for jobb i morgen, og det tok meg 10 min!

Dette kommer på den nette sum av ca 340 kr i mnd, blir to wraps til hver lunsj og er kjapt å smekke sammen, i stedet for 880 kr i mnd i kantina. Og sånn for å spare enda mer heller eg Pepsi max over på halvlitersflasker hjemme, så slipper eg kjøpe på automaten på jobb. Kunne spart mer med saft, men man kan ikke gå helt av skaftet heller da! Det koster det meg bare 247,50 i mnd med Pepsi max på denne måten.

Hadde eg kjøpt brus på automaten og lunsj i kantina hver dag ville det faktisk kommet på ca 16 høvdinger i året, mens eg nå bruker ca 6400 kr i stedet. Eg sparer altså 9600 i året nå takket være korona! Pengene du sparer på å følge dette tipset kan du jo bruke på denne HER, da blir lunsjen enda bedre!

Og sånn ellers er det fullt mulig å dytte middagsrester i wraps også, alt av kjøtt passer. De få dagene eg er lei av wraps lager eg salat, og der også fyller eg gjerne på med rester. Kjør på med kinakål, mais, ananas, søtpaprika, tomat, og Thousand Island, og topp det med kjøttet fra middagsrestene. Helt nydelig lunsj i beste klasse! Bon appetitt!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top