Forbereder trekantdrama

Når hun her har gjort krav på gjesterommet må det ryddes, tar bare litt tid å komme i gang…

I dag hadde eg mange planer, hadde så mye eg skulle ha gjort. Dagen starta jo bra med at Doc reiste på jobb, og eg og Tassen loffa oss ei stripe bortover veien. Det fine med Tassen er at så fort han har besja snur han for å gå hjem. Det passa meg fint i dag, for da gikk det ikke lange tida før eg kunne lage meg frokost. Ja problemet når Doc må på jobb er at eg nesten sulter ved brødskuffa. Heldigvis har eg arva et eggete gen fra fattern, så eg kan lage det meste av egg. Det ble dermed en omelett med mye rart i, rulla inn i lompe.

God og litt for mett satte eg meg i sofaen med Tassen, og idet eg slo på TV kom Doc hjem. Han ville starte på middagen siden den tok en del tid, kalkun skulle jo stå i noen timer. I frykt for å måtte bidra for mye spratt eg opp fra sofaen og kutta opp litt purre og gulrot, sånn at eg liksom hadde gjort min del. Doc grisselerte og kokkelerte på kjøkkenet, kokte innmat og lagde klart tilbehør, mens eg og Tassen nærmest sloss om å gå i beina på han, siklende begge to. Lukta jo så godt!

Ser da innbydende ut dette?

Egentlig skulle eg brukt denne tida på en lang tur med Tassen, men da det nærma seg mat tok vi heller en kortere tur. Etterhvert sto maten klar, og vi kunne igjen spise til sømmene i joggebuksa knirka. Problemet nå var at eg måtte la maten sige før eg kunne gjøre noe mer, og her venter vi en overnattingsgjest – i fem måneder! Vi har et gjesterom å tømme og klargjøre, men eg kom ikke i gang før langt ut på ettermiddagen. Nå har eg omsider fått tømt det meste, men har mye igjen. Er heldigvis fortsatt litt tid før denne omstridte gjesten vår flytter inn, men vi er i rute!

Må ærlig si eg er litt spent på det hele. Går godt overens med søstra mi, men hvordan blir det å bo sammen i fem mnd? Sist vi bodde sammen krangla vi om hvem som skulle stjele godteri på kjøkkenet til mamma og pappa, og om hvem som var favoritten til foreldra våre, ja og at eg stort sett var en bortskjemt drittunge da. Og Doc har jo aldri bodd med henne før, så nå blir vi tre om alt. Vi får skaffe en sånn HER å ta det ut på om det blir for gale vel. Nå er det jo bare fem mnd da, har du trua?

2 thoughts on “Forbereder trekantdrama

  1. Bare dere ikke begynner å krangle om hvem som er favoritten til Doc😉
    Ha ei fortsatt fortrefffelig romjulstid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top