Det verste er unnagjort!

I fare for å høres ironisk ut siden vi nettopp har hatt lang ferie; endelig helg! De helgene man gler seg mest til er gjerne de første etter feriene, nettopp fordi det er passe tungt å begynne igjen å jobbe. Og denne uka har vært heftig.

Ene dagen begynte eg plutselig å blø kraftig neseblod, og neste dag var det like før noe gikk i buksa når første, andre og tredje dass var opptatt, og tredje dag fikk eg flis i ræva av en pall eg satt på! At eg aldri lærer…

Noen ekstra pauser er vel innafor første arbeidsuka?

Tror eg har vært innom alle symptomer på crohns og hjertearytmi denne uka, men saken hadde vel ikke blitt noe bedre av å sitte å gnu enda mer i denne sofaen. Nei, takke seg til at man har en jobb å gå til, ikke alle har det nå.

Ikke bare har eg holdt ut på jobben, eg har til og med klart målet på skrittelleren nesten hver dag, og klart å få av julekiloene alt! Det hadde eg ikke trodd, men så har eg faktisk klart å stort sett holde meg unna snop.

Doc har fått unna klesvasken etter ferien, dermed har vi reint undertøy også, det er ikke verst. Mange rutiner som skal på plass vettu, og da gjelder det å kaste seg i det og fordele oppgavene. Det vil si, Doc har stått for det meste hemme, men eg lagde fajitas til middag i dag da.

Takk Tassen, tusen takk…

Ellers har eg tatt meg et velfortjent glass med vin nå, for eg måtte vaske en dørkarm i sta. Tassen har også tidvis en merkelig mageaktivitet, og det som hang bak og skulle skylles bort i dusjen glapp taket på pelsen da dyret rakk å riste seg. Vel vel, dere får ha en forrykende helg hvor enn dere er i verden, og unn dere noe godt, det har vi alle fortjent så gode som vi er på dugnad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top