Våre planer i 2021!

Nå begynner hverdag og rutiner å gå seg litt til her på Lundsletta. Vi bruker disse HER enda, men foruten pandemien har vi det etter forholdene ganske så bra. Men vi har fått en del spørsmål om blant annet nyttårsforsett nå da, siden vi ikke har skrevet noe om dette enda. Da er det vel på sin plass å fortelle litt om våre forsetter, planer og ønsker for året.

Nyttårsforsett

Mens eg aldri har hatt noen form for nyttårsforsett fordi de likevel blir brutt innen få dager, har Doc ett som faktisk bekymrer meg litt. Hvert år har han det samme, hvilket skremmer meg da det tyder på at dette må ha blitt brutt, nemlig å slutte å spise gul snø. La oss bare håpe han tror det er øl.

Flere som savner dette? Skjåk 2019.

Ønsker

Man kan ønske så mangt, men skal vi være realistiske må det være at vaksina virker og flest mulig tar den så kulturlivet kan åpne igjen. Vi savner ikke bare å klemme familie og venner, men også en god fest. Høres muligens snodig ut, men vi savner å drikke oss i null med masse venner og fremmede til live countrymusikk.

Mål

I fjor skulle vi bytte kledning på garasjen og male den. Det ble utsatt, og utsatt, og utsatt, og plutselig var det for kaldt, så dette MÅ vi fikse til våren. Og så har vi lenge hatt planer om å pusse opp bad og stue. Dusjkabinettet på badet er muligens pent å se på, men mer skranglete dusjkabinett skal man leite lenge etter. Ikke kjøp dusjkabinett på Jula. I stua er det egentlig bare taket som må fikses, men eg har noen tanker om litt mer. Kommer til å lufte det for Doc en lørdagskveld han er i sprudlende humør, så får eg nok viljen min.

 

Er klart vi savner en tur, det må vi prøve å få til!

Planer

Om det lar seg gjøre uten videre karantene og smittefare må vi få tatt oss en utenlandstur i år. Men om det blir Granka eller Texas avhenger av hvor mye som går med til oppussing, og hvordan tilstandene er over dammen utover.

6 thoughts on “Våre planer i 2021!

 1. Nyttårsforsetter ja… Nei, er ikke så god på det! Men godt nyttår til dere begge pluss Tassen!😃👍 Og får håpe det kan bli et heidundrende 50 årslag for Doc!

 2. hei, digger bloggen diiin
  jeg har i sener tid begynt å tenke på keto diett og om det kan være noe for meg. Jeg har sett litt på denne matplanen. Er dette nor du kunne anbefale?
  https://bit.ly/38sGo2a

  1. Hei og takk for det!
   Nå er ikke eg noen ekspert på dietter, men TV2 hjelper deg har testa keto, produktene deres hadde null effekt 😅 Alle disse diettene og kurene er samme opplegget, man oppnår raskt resultat, men tar man ett flak potetgull er det hele vært bortkasta. Spis sunt og variert og kutt ned litt på sukker. Sjekk hvor mange skritt du går daglig, og sett 1000 mer enn det som mål. Da er mye gjort 🤠

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top