Kommunikasjonssvikt i hjemmet

Er det en ting eg burde ha lært nå etterhvert, må det være at det nytter ikke å sende mannfolk på handling. Eg har vært i noen forhold, og har gått på samme smell en del ganger. Men når Doc melder seg frivillig til å ta på seg denne HER og troppe opp på eneste samlingssted midt i en pandemi, nemlig kolonialen, da er eg bare glad eg slipper.

Hadde skrevet ei halvlang handleliste som eg egentlig skulle dra nytte av i morgen, og du vet, når du skriver lister for deg selv, da er de som oftest forståelig bare for deg selv. Men når den lista plutselig skal i henda på en mann, da må den modifiseres kraftig med utdypende forklaringer. Eg brukte gode 15 min på å legge inn forklaringer, og skreiv til og med leverandør på enkelte poster.

Det kreves nesten like mye å skrive handleliste til noen som ikke vet dine innerste tanker, som det å dra på butikken selv å kjøpe det du ser for deg i hode.

Øverst på lista sto det «LES LISTA NØYE», ja med store bokstaver i håp om at han skulle klare dette. Han har jo tross alt kommet hjem med mye rart tidligere, til og med udefinerbare varer. Sendte han denne lista i det han dro fra gardsplassen, og trodde at dette skulle være idiotsikkert.

Da han kom hjem med med posene var eg like spent som en snørrete russ etter en koronatest. Doc plasserte varene på kjøkkenbenken så eg kunne rydde det. Med nervene i høyspenn, og dragen rett under huden, begynte eg å sette varene på plass, noe forundret over at det meste var riktig.

Sett noe så søtt? Skulle nok ha skrevet STOR fløte.

Det var faktisk imponerende dette her, bare alt for lite fløte og bacon, og en godt overmoden søtpaprika. Ang fløten var det nok en skivebom fra min side da eg ikke hadde skrevet noe om mengde, og baconet var riktig nok rett leverandør, og det var eneste pakken. Joda, eg ser den, er nok ikke enkelt for Doc å vite hvilke middagsplaner eg har oppi mitt hode, så det sier vel bare at eg enda har forbedringspotensiale på kommunikasjon. Greit, tar det på mi kappe!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

8 thoughts on “Kommunikasjonssvikt i hjemmet

  1. Vi bruker Microsoft sin To do-list og deler liste. Så når gubben eller jeg er på handletur, kan den som er hjemme fremdeles fylle på lista og det popper opp på mobilen når vi er i butikken. Veldig greit synes vi dag. 🙂 Men helt klart – enkelte ting må spesifiseres. Sist gubben skulle kjøpe Kleenex – kom han hjem med en slit pappeske med Kleenex som skal stå på benken. Den er fryktelig upraktisk å ha med på tur 🙂 Så vi måtte kjøpe en pakke med lommevennlige Kleenex neste gang vi var på butikken 🙂

  2. Kiwi har en veldig bra app med handleliste. Siden eg såg du skulle ha first Price produkt burde jo den være fin å bruke, så neste gang går nok så mye meget bedre som Kåre Willoch sier skal du se

    1. Haha han hadde klart å ta feil uansett 😂 Har den appen, men er mer tungvint å leite frem eksakte varer enn å bare skrive forklaringer 😅😂

  3. Den lista hadde ikke mannen min klart uten « bom»..Men ikke lett å sende liste med i dagens utvalg , for eks lettrømme ,så har det fordundre meg kommet m 10 % fett og, ikke bare 18% .. Vil ha den gamle 18 , han kom heim m den nye på 10% ..såklart , og blir mange tlf fra han til meg når han handler , så ha, tenker det samme som deg , like greitt å handle sjøl 😅men sender liste over « basicvarer» da lettmjølk, bremykt ( der og er det fordundre meg blitt flere forskjellige å velge mellom 😅)

    1. Haha godt eg ikke er aleine med dette 😂 Ja, skal man ha noe mer enn melk og brød er det greit å ta det selv 😅 Men eg er likevel imponert over hvor lite feil det ble da 🤠

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top