Robocop i trang konfedress…

Hvor skal vi starte med denne dagen da? Fortsatt litt hjernetåke, men likevel mye mer opplagt! Tassen vekka meg som vanlig ved å hoppe på meg og dytte snuten i nesa mi, han har tydeligvis roa ned bitinga. Doc sto klar med flytende speilegg, hvilket er knallgodt med ketchup på. Med frokost inntatt var det klart for dusjings.

Først måtte eg koble meg av denne EKG’en, litt som å være robocop dette, eller kanskje ikke. Vi kan uansett være enig i at de pad’ene som man kobler til klør noe infernalsk, så det var godt å få av. Etter dusjen var det på igjen med robocop utstyret, og kløen var brått tilbake. La gå, man må lide for helsa. Eller var det skjønnheten man skulle lide for? Da har eg gått på en smell.

Eg og leieboeren tok med Tassen på utflukt, sånn at Doc ikke skulle ha noen unnskyldning. Han fikk nemlig tid til litt husarbeid mens vi var på handling, og så fikk gi sjekka ut Labben hundepensjonat på Kløfta. Der så det meget bra ut, så kanskje Tassen kan få seg en liten ferie der snart.

Gjengen kledd som tettpakka barnehageunger!

I ettermiddag fyrte Doc opp bålet og lagde gløgg, så vi kledde oss godt, og satte oss ut. Litt frisk luft har vel ikke tatt knekken på noen, men verre var det med røyk fra bålet og alt for trang Fedjebunad. Vestlendingene skjønner nok hva eg mener, men det er altså kjeledress. Saken er at denne Fedjebunaden fikk eg rundt konfirmasjonsalder, og selv om eg føler det ikke er så lenge siden, så er det faktisk 21 år og nesten like mange kg siden.

Jaja, eg måtte bite i det sure eple, krype til korset, og det som verre var, og ta på meg ei vinterbukse i stedet mens eg innså at «konfedressen» er blitt for trang. Da ble det brått litt mer trivelig å sitte ute. Her ble det planleggingsdag til neste helg og pølsespising på høyt nivå. Nå har vi fått nok av både frisk luft og bålrøyk, så vi satte oss inn for kvelden.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top