Trodde vi skulle slappe av…

Vi er helt overveldet over alle tilbakemeldingene i går, mange snille mennesker som ønsker Doc god bedring. Vi er veldig takknemlig selv om vi ikke rekker å takke hver og en, og Doc er mye bedre i dag. Han har vært hjemme i dag siden han måtte ta koronatest, den fikk han svar på i dag, og var heldigvis negativ.

Eg reiste på jobb som vanlig, men tankene var i sola som yr har lovet i dag. Jobba på for å få tida til å gå, sånn at eg kunne komme hjem til ettermiddagssola på terrassen. Så for meg å bare slappe av og nyte været, og har alt klar denne HER til det formålet. Men så enkelt skulle det ikke bli.

Da det nærma seg tid for å stemple ut tikka det inn mld fra Doc, «kjøp en pizza eller noe enkelt og raskt». Skjønte fort at det da var noe som skulle gjøres hjemme, så eg kjøpte med en pizza og sendte mld at han måtte sette på ovnen.

Jadda, dette ble jo både trim og solings!

Da eg kom hjem var ene innkjøringa helt sperra, der lå det nemlig et lastebillass med grus. Jippi! Når man endelig har overbevist gemalen om at vi har nok ved fordi eg ikke gidder drive mer med det, nei da drar han på oss noe annet å drive med. Flott det.

Han som skulle ta det rolig hadde grusa noen groper i ene innkjøringa, og nå gjensto det å jevne ut andre innkjøringa. Den måtte gjøres camping- og bobilvennlig. Vi tok denne innkjøringa sammen, sånn at det ikke skulle bli for mye på han som skulle ta det rolig.

Alltid noe å gjøre på her!

Dette gikk jo egentlig fint det, men eg som skulle slikke sol nekta å bruke hansker, for eg skulle ha farge. Kjente det begynte å bli litt vondt i ene hånda, men turte ikke se før eg var ferdig. Da hang det bare ei skinnfille igjen. Hadde eg sett det før eg var ferdig er det stor fare for at eg hadde pingla helt ut. Men nå er det gjort, og Bingobanden camping nærmer seg sesongstart!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top