Da er vi klar for tur!!

Nå begynner det å ta seg opp her, det går greit å stå opp tidlig og er greit å jobbe. Og i dag måtte eg til og med dra litt tidligere, eg måtte på Ahus. Ingen grunn til panikk, eg måtte bare ha den faste dosen medisin som holder crohnsen i sjakk. Dette har etterhvert blitt en fast rutine, først innom lab’en, og etter blodprøver tar eg alltid en matbit på Narvesen for å slå ihjel tid. Og deretter en halvtime med pose på stativ.

Riktig så bedagelig å sitte her da.

Noen ganger blir eg virkelig dautrøtt etter infusjonen, men det hadde eg ikke tid til i dag. Etter Ahus dro eg nemlig på polet og handle litt forsyninger til helga, og når det endelig skjer noe over flere dager blir det ei kørj på armen. Ja vi skal faktisk på minifestival på Fedje, og Hilljacks er headliner.

Den store forskrekkelsen slo meg i trynet som en knyttneve, de var utsolgt for Passoa, og får ikke inn mer på to uker! Helt lamslått, ja både av synet på utsolgtlappen og av medisin, ble eg gående og vandre hvileløst rundt, helt uviten på hva eg da skulle finne på.

Det beste nå ville være å plukke det Doc skulle ha og vin først, og se etterhvert hva som kunne erstatte Passoa. Etter mye frem og tilbake, og ha forhørt meg om tips, fant eg noe som heter Peachtree. Er litt spent på denne, men om den ikke er god drikker eg bare litt vin først, så løser resten seg. Med arm og barskap fylt opp er vi klar for tur!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Da er vi klar for tur!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top