Syndere på tur!

Dette var nok det lureste vi har gjort på lenge, for nå koser vi oss skikkelig. Vi er faktisk litt mer enn fem mennesker samla, men fire av oss er i familie, og de tre andre er så pass nære venner at vi trygt kan sitte og skravle sammen med en meters avstand. Været har også vært på vår side, så vi har vært ute i hele dag.

Pur trivsel og kos

Sånn som vi har det nå ser vi ikke noe problem med ferie i eget land, for dette er bare helt nydelig. Eneste som er litt dumt, som eg ikke får gjort noe med, det må være den tomme chipsposen eg la på planet i går. Den blåste nemlig av på vei til Biltema i dag, og det var i 80 sona med mye trafikk, så vi fikk ikke stoppa for å hente den. Vel vel, uhell kan skje.

Ja vi måtte ha oss en tur på Biltema da, er jo alltid noe en trenger der. Nå var det bur til Tassen som sto på lista, for det bilburet får vi ikke inn i vogna. Tassen er en meget sær type, har han for mye å vokte går det litt i ball. Da han var løs i natt gikk han en sju timers spasertur i vogna, hovedsaklig i senga. Han hadde en stor jobb med å passe på her, hvilket endte med at han trakka på oss hele tida.

Tassen har fått damebesøk

Etter minimalt med søvn i dag var vi jo ikke i tvil, vi MÅTTE ha eget bur i vogna. Hjemme blir jo Tassen fly forbanna om han ikke får sove i buret, som sagt en sær type. Nå som har gutten fått nytt bur, har han innvia det med en real runde jukking på pleddet. Da blir det nok bedre søvn på oss alle i natt.

One thought on “Syndere på tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top