Karma etter fritidsreise?

Gå ta banen så godt det var med en tur i helga! Nå sitter vi fire halvslitne mennesker i sofaen her, og en sliten Tass ligger og halvsover. Det var verken rangling eller fylla, men vi har bare vært innendørs når vi har sovet. Å være sliten etter en tur hvor vi bare er ute, er bare behagelig. Eg har faktisk gått i disse HER hele helga, og de har satt sine spor!

Nydelig utevær hele helga!

Turen hjem gikk litt treigt, nettopp fordi vi var slitne, så det ble et par pauser. Mamma og pappa slo følge med oss, de har jo likevel fri nå, så hvorfor ikke bli med oss hjem? Selv om vi begge skal på jobb i morgen, har jo de alt de trenger i bobilen. De kan trygt være her noen timer aleine, det har de vært før.

Det var bare helt nydelig å parkere hjemme i dag etter en så bra tur, mye godvær og bare koselige mennesker. Vi begynte å rydde inn med en gang, ville bli fort ferdig så vi kunne slappe av etterpå. Etter å ha bært inn mine klær skulle eg rydde på plass maten.

Nei her var det ikke mye liv…

Til min store fortvilelse virka ikke lyset på kjøkkenet, men eg skulle da klare å rydde i dagslyset. Problemet oppsto da eg oppdaga at det ikke var lys i kjøleskapet heller, og skjermen som indikerer temperatur i kjøl og frys virka ikke. Da skjønte vi at sikringen måtte ha røket. Skulle dette være karma fordi vi tok en fritidsreise nå? Vi var kjapp med å sjekk maten i fryseren, og det hadde ikke tint så mye. Bare isen var smelta, så da var det i alle fall ikke rare karmaen.

Doc var rask med å bytte sikringen, og da virka jo alt igjen. Heldigvis slapp vi å kaste mer enn en halvspist leverpostei, utenom den ser det ut som alt er redda!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Karma etter fritidsreise?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top