Tilbake til «gamle» trakter!!!

Det kom etterhvert litt uvær i går kveld, hvilket undertegnede ble stående og observere en stund utover de seine nattetimer. Joda, eg skulle på jobb i dag, men er for fascinert til å huske å legge meg. Nå var det uansett langt unna og gikk rett forbi oss, så det var ikke så spennende. Og ja du gjetta riktig, eg var trøtt i morges, og måtte starte med kaffe.

Denne helga hadde vi ingen planer, så eg kjørte rett hjem fra jobben i stor nysgjerrighet på hvilken herlig gourmet Doc hadde planlagt til fredagsmiddagen. Han lå imidlertid på sofaen uten noe mat på gang. «Stikke ut og spise? Orker itte laga no mat nå» Dermed stakk vi til Jessheim for å nyte en bedre rullekebab, hvilket Doc faktisk spiste med kniv og gaffel.

Da vi satt der mente Doc det var for fint vær til å bare sitte hjemme i helga, dog på tross av de 50 shades of grå skyene som hang tungt over oss. Tja, hvorfor ikke? Tenkte eg, er vel ett fett om vi sitter hjemme eller i en campingstol og råtner, og sånn ble det. Vi fikk i oss babben, kjørte videre for å ta en is, som vi ombestemte oss og droppa. Dro kjapt innom Kløfta og kjøpte nye sommerklær og mat til turen, før vi dro hjem for å bytte bil.

Ut på impulstur, umulig å være sur!

På under en time rakk begge å både dusje og pakke, og plutselig var vi på tur gitt. Ferden går dit vi hadde fast plass i 2018, for å besøke Nina og Jonny, og gamle naboer. Det er ofte de turene man tar på impuls som blir de morsomste, men denne gang har Doc fått forbud mot å handle både vogn og fast plass da. God helg så lenge!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Tilbake til «gamle» trakter!!!

  1. Åhh, så koselig! Er så misunnelig på bobilen deres, ser skikkelig fint ut der inne, mer bilder 😀 haha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top