FESTEN VI ALDRI VIL GLEMME

Da havna vi bittelitt på etterskudd fordi vi hadde lekkasje i campingvogna, men det ser ikke så verst ut likevel. I går kveld prøvde vi å begynne på taket på scenebygget, men på grunn av uvær med lyn og torden tok vi ikke sjansen på å stå i høy stige å snekre mer. Fikk opp to lekter da. 

På kvelden kom Rype med matvogna si, så den er plassert. Han fikk også fylt opp litt i kjøleskap, så han er i det minste litt forberedt. Her blir det salg av diverse mat og alkoholfri drikke. Rype tar ikke kort, så det er lurt å ha med kontanter, eller evt kunne vipse om man vil kjøpe noe. Vi kan garantere at det er god mat, for i fjor ble han fort utsolgt for diverse matretter. 

Nytt i år er at vi har en tatovør som lager 5-10 stk motiver å velge mellom, her vil en del av inntektene gå til Superselma. Trond er en meget dyktig og seriøs tatovør som vi trygt kan gå god for, vi har alt fått blekk under huden fra han tidligere. Han ville svært gjerne være med å bidra for Superselma, og det varmer hjertene våre virkelig. 

Hønebingo blir det også i år! Den vil vi prøve å få i gang på dagtid, rundt 15-16 tida. Her går det to høner på nummerert underlag, og vi skal rett og slett gjette hvor første høna driter. Prisen er 50 kr pr rute, premien er en surpricepakke, og inntektene her vil også gå til Superselma. Skulle første høna drite på ei rute ingen satsa på, venter vi på at neste høne driter.  

Vi har i år også alliert oss med Lund Skole som campingplass, det er like over veien her. Kort avstand og jevnt underlag. Det settes ut toaletter både på campen og i hagen vår, for huset vårt låses. Vi har vannkran utenpå huset, ellers er det medbrakt som gjelder her. Søppelsekker og pantesekker har vi i fleng, det blir hengt opp noen på strategiske områder. Så håper vi våre gjester er flinke å holde både hage og camping ryddig, dette har jo gått veldig greit tidligere

Her ser du område hvor festen er nærmest, og skoleplassen med camping i bakgrunnen. Skal være enkelt å finne frem.

 

Fredagskveld skal vi skåle og danse til Hilljacks, og lørdagskveld blir det Steff Nevers som står for livet. I tillegg vil det bli noen overraskelser på scenen. Ellers trekkes loddene ut på lørdags ettermiddag, her med en ny Ford Mustang for ei helg som hovedpremie, og mye andre flotte premier. Loddsalget er også til inntekt for Superselma, og alle kan kjøpe lodd selv om dere ikke har billetter til hagefesten. Det er bare å vippse til 41562319. 5 kr pr lodd, eller 250 kr for ei hel bok. Om du vipser får du tilbakemelding på hvilke bok nr og lodd nr du har. 

Det vil i år også være mulig å kjøpe litt westernklær, Kari og Torfinn har med det dem har igjen i butikken sin. Jim Stirling kommer en tur på lørdag og selger litt diverse av hatter og skinnklær. Forente Rednecks Norge stiller opp med effekter, og vi har selv i år t-skjorter og capser dere kan få kjøpt. Av våre egne t-skjorter og capser går noe av inntektene til Superselma. 

Vi håper vi i år kan toppe hagefesten, og toppe vårt bidrag til Superselma. Vi vil på forhånd takke alle som kjøper lodd, effekter, tattoo, rute på hønebingo, og ellers er med å bidrar til at kreftrammede barn kan få lysglimt i en vanskelig behandlingstid 💕

Superselma på nettet

 

6 thoughts on “FESTEN VI ALDRI VIL GLEMME

  1. Ønsker dere en fantastisk herlig helg med masse gøyalt, mye humor og latter, en store dose koslig, og et minne for livet til å mimre tilbake på. Fortsatt lykke til med Superselma❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top