LITT FRA TUREN

Vi har altså reist på tur, men hvor det kan eg ikke si her dessverre, ei heller hvorfor. Og de kommentarene som inneholder gjetting eller noe om hva vi driver med her, kan eg dessverre ikke godkjenne. Vi har passert halve reisetida, så her er en oppdatering på hvordan vi har det. 

Flyturen ned ble ganske lang, for vi visste faktisk lite om hva som venta oss her. Maten var så som så, mens resten av serveringa var variert. Doc klarte forresten sselvsagt å få all maten rett i fanget. Nina, meg og Doc satt på ei side, mens Jonny satt på andre sida av midtgangen, og vi skravla og lo hele veien. Litt før landing duppa noen av, men våkna under innflyvningen. Da hadde jo vi bytta ut cognacen til Jonny med iste, og jaggu tok det ei stund før han kjente forskjellen. Vi hadde jo blitt enige om å klappe ved landing, men det klarte ikke Doc, han satt med hode nedi en papirpose stakkar. Og uten servietter, han måtte tørke seg i et bind fra veska til Nina!

 

Her nede har vi stort sett kosa oss, vi bor på et flott hotell med mer service enn vi er vant til. Nå har vi jo vært her noen dager, og fått sett litt diverse. I går var vi en tur i Puerto Rico og spiste, og der møtte vi en kamerat som har bodd her i mange år. Og i dag har vi bare gått rundt og kikka, litt shopping, og noen timer ved bassenget. Eg klarte faktisk å prute ei stilig skinnveske fra 1000kr til 300kr, så nå har Dask veske! 

 

Ellers kan eg vel si at det ikke er sesong for skandinavere her nå, og det merkes veldig. Mange av butikkene og resturantene rundt hotellet er stengt, og på kjøpesentrene er det mange porter nede i juli. Det er nok fordi de turistene som er her på denne tida er mest bare på all inclusive på hotellene, og det merkes at dem skal ha valuta for pengene. Skal ikke si nasjonaliteten, men det er knuffing og fråtsing fra ende til annen. 

Når bassenget ved pool baren åpner, er det køer med knuffing og stive albuer ute for å komme først inn. På buffetene er det sniking, dytting, albuer, grådighet og griskhet. På frokosten skulle eg ha nystekt toast, men der kom det ei som bare gikk inn før meg i køen og tok resten. Vel vel, prøvde meg på egg og bacon. Da var det ei som henta en tallerken helt full av egg og satte på bordet sitt, og da hun skulle hente bacon gadd ikke hun å gå i ny kø, hun stilte seg bare der hun hadde stått når hun fikk egg. Hun som sto bak meg dreiv og dytta meg i ryggen med en tallerken, og en liten unge litt lenger frem i køen tok minst 10-12 pannekaker.

Ved bassenget er det en del regler. Det er flere basseng, og i det ved pool bar er det ikke liv å hoppe uti, ikke lov med badeleker, og det er 6 års aldersgrense. Tja, hva skal man si? Voksne menn tar bomba og har badeleker mens barna deres som knapt kan gå er aleine i andre enden av bassenget, som faktisk er 1,50 dypt hele veien. Og ja, hele bassenget er drit fullt av denne type mennesker. 

Derfor har vi stort sett vært i bassenget på takterrassen her, for det er det kun for voksne. Det koster bittelitt å være der, men da får man med fire drinker og badehåndklær. Er nok derfor vi får være i fred der. Ellers har vi vært mye utenfor hotellet, der er det mer ro, så det er lettere å nyte ferien. Vi har funnet en lokal restaurant bare en spasertur unna, med helt fantastisk nydelig mat. Her er det stort sett spanjoler som spiser, og det er så og si fullt der hele tida. 

 

 

Bildedryss 

To med dårlige kropper, er jo klart at Knoll og Tott må hjelpe hverandre

 

 

Mer oppdateres litt og litt på snap!

5 thoughts on “LITT FRA TUREN

  1. Så gøy dere har det:)) kos dere masse og nyt hvert minutt:)) vell fortjent syns jeg<3
    (Så kos at dere er innom å hilser på slekta mi, han er jo bare rå:-))

  2. Jauda gauda. Skal holde meg for god til gjetting. Har skjøny det trur eg, etter å ha lest.
    R….. Ussere er “scum of the earth” på hotell i utlanfet.
    Njoy. Cheers

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top