Lek for voksne!

Opp og hopp godtfolk! Enten du vil eller ei, er det vinter. Nå har vi hatt nesten en meter høy snø i noen mnd, nesten ikke en morgen uten å måtte koste bilen frem fra nattens nysnø. Man kan bli så frustrert man bare vil, men det hjelper ikke for noe. Så hvorfor ikke bare gjøre det beste utav det?

Vi er jaggu invitert på akedag med aldersgrense, eller i alle fall for voksne, i dag. Det er tid for å herje og leke i snøen igjen, være barn igjen. Med riktige mål i koppen er det fare vi blir mer som småbarn, men gjør det noe da? 

Dette har vi gleda oss skikkelig til, det kan man tydelig se i garasjen. Der står nemlig en slede som Doc og kompisen Jonny har laga, mer redneck slede finnes ikke. Uten å røpe helt hvordan den ser ut enda, kan eg si den er nøye sammensatt med både julelys, ølholdere og sirener. Alt ved den er 100% gjenbruk, så MDG hadde vært grønne av misunnelse om dem hadde sett den. 

Dette kommer garantert til å bli en latterfull dag, med både knall og fall, og ablegøyer. Eg og Nina har også kokt hodene sammen, uten å si for mye om det. Så nå er vi klare for gøy hele dagen, og det kommer nok referat og bilder av både kjelker og eventuelle skader i morra, stay tuned godtfolks. God helg!

 

10 thoughts on “Lek for voksne!

  1. Åååååååå 😃Skulle vært gøy å vært der⛄️Dere får filme en snutt å legge ut👍👍Den vil nok få fart😂Kos dere⛄️😘👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top