MER AV NORSKE REDNECKS?

Pressebilde fra sesong 2

 

Vi har fått mange spørsmål om det blir mer redneck TV, folk vil tydeligvis ha mer. Det har til nå gått to sesonger av Norske Rednecks på TV MAX, og det ser ut til å ha har truffet mange seere. Det handler om det enkle liv på bygda, hvordan vi gjør det beste ut av det vi har. 

Eg har sett at flere poster at sesong 3 er like rundt hjørne, men det er faktisk feil. Det blir ikke noe sesong 3 nå dessverre. Derimot kommer en ny serie, Redneck Camping. Her vil dere se en del av de samme folkene fra Norske Rednecks. 

Største forskjell mellom ny og gammel serie er antall episoder, nå er det 32 episoder som skal gå mandag til torsdag på MAX fra og med 26.02.18. Det vil også være en førpremiere på første episoden på TV Norge fredag 23.02.18 kl 21.30. Om bare ei uke ja, vil du gå glipp av dette?

17 thoughts on “MER AV NORSKE REDNECKS?

  1. Dette må vi få med oss alle sammen, dere vi har sett hittil har bare vært en helt rå gjeng som det hår vært ubeskrivelig hyggelig og bli kjent med.

  2. Vi har sett alt av alt og skal fortsette å se alt som kommer fra Norske Rednecks 👍🏻 Liker å se at folk har moro med enkle midler og ikke tar alt så høytidelig alltid. Go Rednekcks 💪🏻

  3. Er målet med serien å forandre synet på bonden, som gjerne har vært noe ærefull her i Norge. Til de negative amerikanske holdningene? Som i mange tilfeller kan betegnes som direkte forkastelige?

  4. Fjellooy: Er nok ikke noe mål med serien, annet enn å vise hvor herlig livet er på bygda for oss som ikke gidder ta oss høyttidelig 😉

  5. Skal nok få med meg denne Rednecks campingen , blir moro og følge med , gleder oss til hagefest, har ikke campingvogn , så det må bli 2 manns telt i hagen

  6. Gleder meg til å se, men vet du noe om når og om det er reprise får ikke sett noe av det en liten periode?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top