2019 = nye prosjekter for Doc&Dask!

Da var vi tilbake på Ahus, men nå med litt bedre humør enn sist. Har med matpakke, saft og iPad, og er ikke tom for snus sånn som sist! I dag var eg faktisk litt tidlig ute, altså ei stund før laben åpna, men det var alt folksomt der. Trakk kølapp ca 10 min før åpning, og var da nr 13 i køen bare til skranken for registrering, og der fikk eg ny lapp. Folk er ivrige i dag ja. 

Med blodprøver unnagjort hadde eg litt tid før infusjon, så da satte eg meg på en benk og spiste ei skive fra nistepakken min. Ja man lærer å ta forhåndsregler når man har venta i så mye på sykehuset. Mens eg da satt her og spiste begynte eg å glede meg til å ta fatt på dette året. 

Selv om 2019 fikk en brå start, ser det nå ut til å løsne. I år er det så utrolig mye kult som skjer, og vi gleder oss vilt til å kunne røpe det! Nå er det ikke så lenge før den første hemmeligheten kan deles, og det tror vi blir skikkelig bra. Vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss! Og like etter dette står neste hemmelighet for tur, det blir også helt konge. I tillegg er det flere skikkelig morsomme og spennende ting på gang fremover, så det ser ut som om 2019 ligger an til å bli vårt år! 

Nå sitter eg da her og får medisin intravenøst, det eneste eg overhode ikke liker er veneflon, men den er likevel bedre enn å måtte ta 6 tabletter daglig som eg knapt tåler. Sånn bortsett fra at eg har blitt skikkelig pingle og holdt på å svime av da veneflonen ble satt, går dette greit. Denne medisinen starta eg på like før jul, og den har alt begynt å gjøre jobben sin. Det er en fryd når kroppen begynner å fungere bedre og bedre. Nå er det jo ikke optimalt enda, men det går fortere enn forventet. Nå begynner vi å bli klare for et actionfylt år!

Follow my blog with Bloglovin

6 thoughts on “2019 = nye prosjekter for Doc&Dask!

      1. Jeg gikk på det i mange år helt til kroppen bestemte seg for å bli imun, remicade var i sin tid en av norges dyreste medisiner, vet ikke åssen det er nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top