Reiseleder hadde ikke pass!

Ja det holdt på å gå ille når reiselederen vår skulle sjekke inn på Danskebåten på lørdag! Her har hun fortalt med egne ord hva som skjedde:

Reiseleder Nina med suvenir fra turen

«Åkay, kl 18:50 fikk beskjed at førerkortapp ikke er godkjent legitimasjon. Taxikø, får bli med 2 eldre damer så jeg kommer først i kø, men må slippe de av på Østbanehallen. Taxi videre til politihuset på Grønland, ber taxi vente. Løøøper inn, politiet venter, dørene åpnes derfor mens jeg løper så jeg kommer rett inn. Kølapp 19:06, frist fra båten 19:15. Får beskjed at nødpass tar 30 min, ser slaget som tapt og forklarer situasjonen. Politibetjent sier: Dette tror jeg ikke går, men vi prøver. Lager midlertidig legitimasjon for meg. Løper i taxi, på kaia 19:28, vektere og båtpersonell venter, roper har du fått nødpass, de godkjenner papiret og alle klapper mens jeg løper inn og rakk det!! Og båten ventet på meg. Roper jeg elsker dere alle mens jeg løper opp trappa til båten!»

Dette ID papiret redda turen!

Reiseleder Nina kom omsider med, og turen kunne starte! Her var det tid for Bygderock cruise med flere band, og vi var ca 35 personer som reiste sammen, så alt var lagt tilrette for store mengder trivsel. Høydepunktet var jo så klart Byting da, det er jo godgutta selv, og de lagde meget bra liv. Og da alt var ferdig og barene stengte fikk vi lov å ha nachspiel i nattklubben, så det ble jo riktig så artig.

Gårsdagen ble hakket verre. Formen var bra den, men det var uvær, så båten fikk ikke legge til kai uten hjelp fra slepebåter. Kan ikke si vi merka så mye av bølgene da, vi fikk i alle fall ikke inntrykk av noe storm. Vel i land ble det en burger før eg velta meg i sofaen hjemme, mens Doc og leieboeren henta Tassen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top