Et heftig døgn ble bra til slutt

Siste døgnet har vært hardt her i huset. Tassen har vært skikkelig syk med både diaré og oppkast, og så klart har Doc også vært i dårlig form. Da blir det automatisk eg som tar meg av Tassen. Tror vi har gått 20-25 turer siden kl 11 i går formiddag, og han har måttet dusje etter hver tur. Hele natta gikk også med, og eg ble så utmatta at magen min også klikka totalt. Men Dask vet råd! Kokte opp litt ris til Tassen, og lot litt av kokevannet være igjen med risen. Han har fått dette i små doser fordelt utover dagen.

Velfortjent middag ute!

Samtidig er Doc på utredning til i morgen, hvilket betyr at eg og leieboeren er igjen aleine. Da var det vel på tide å unne oss litt luksus? Leieboeren var jo litt seinere hjemme i dag, og ingen av oss gadd å lage middag. Dessuten har hun levert bilen på verksted i dag. Det ble dermed et lite restaurantbesøk på oss. Vi har kosa oss med pasta og indrefilet på Gamle Nabo på Jessheim. Der har eg spist mange ganger, og alltid vært fornøyd, og prisene er overkommelige for oss vanlige mennesker.

Skikkelig snadder!

Nå har både Tassen og eg kommet oss mye. Leieboeren og eg har nå havna i hver vår sofakrok, det er full fyr i ovnen, og Tassen trives best i den litt mer kjølige gangen. Han kommer da inn og ser til oss i ny og ne, sånn når det knitrer i sjokoladepapir da. Så får vi se om eg klarer å stå opp tidlig nok til å kjøre henne til toget 06:20 i morgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top