Stakkars lille Tassen

Nå blir det litt seine innlegg av og til her, og det er det flere grunner til. Eg må bare se Camp Kulinaris, for det er så mange morsomme mennesker med der. At det er et matprogram er nå en ting, men altså årets cast er virkelig underholdende. Da blir det gjerne litt sånn krampaktig sporadisk skriving i pausene, vel, de pausene eg har tid da vel og merke. For andre grunnen til litt seine blogginnlegg er at Tassen nå har diaré på tredje dagen. Om vi vil unngå å vaske gulv 15 ganger dagen, må vi være rask når han sier fra.

En pjusk liten kar

I dag har vi snakka med veterinær, og fått mange tips til hva vi kan prøve. Det er et stoff som heter Probiotika, og er en blanding av melkesyrebakterier som stabiliserer tarmen på hund. De mest vanlige reseptfrie legemidlene med Probiotika til hund er Zoolac og Canikur pro, og Tassen er alt godt i gang med Canikur pro. I tillegg ba veterinær oss om å blande ei teskje leverpostei i vannet hans, fordi reint vann er vanndrivende, mens bittelitt leverpostei inneholder nok salter og mineraler til å binde magen. Probiotika finnes for mennesker også, så om du sliter med magen kan du bruke denne HER, men husk at denne kun er til mennesker da.

Nå gjør vi nøyaktig som vi har fått beskjed om, og det kan forventes bedring innen 1-3 døgn. Hadde vært greit for både Tassen og oss om han nå blir frisk igjen, tror nok han er minst like lei både sprutræv og dusjing som vi er. Ellers ligger vi som noen slakt i sofaer og godstoler her. Eg tok en feriedag for å ta meg av Tassen i dag, men tenker å dra på jobb i morgen for da har Doc mulighet til å følge med.

2 thoughts on “Stakkars lille Tassen

  1. Når min hund er løs i magen så får han kokt ris og vanne risen har kokt i etter det har blitt kaldt så klart og det går som regel et par timer til en halv dag så er han fin Igjen

    1. Les gjerne innlegget fra tirsdag, der står det om ris. En syk hund skal ikke har ris mer enn første døgnet, går det ikke over må man ringe veterinær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top