Overraskelse i dusjen!

Joda, magen kom seg litt utover kvelden i går, så planen var å dra på jobb i dag. Utfordringen kom da eg skulle legge meg. Hadde gjort meg ferdig på badet og sto på kjøkkenet iført kun morgenkåpe for å ta meg et glass vann da panikken greip meg. Rakk bare så vidt dassen, og der ble eg sittende ei stund utover natta.

Etter lite og dårlig søvn valgte eg å bli hjemme i dag, og det skulle vise seg å være et smart trekk gitt. Hele formiddagen gikk nemlig med på dassen, og man trives gjerne best på egen porselenshest.

Når man har så dårlig mage at dasspapir ikke lenger er et alternativ fordi det svir, da tar man gjerne våtservietter i stedet. Men når det også brenner som pokker bak, da har man bare ett valg igjen. Eg hadde uansett tenkt å dusje i dag, så da var jo saken grei da.

Du vet når man gjerne har så mye luft i magen at man kan fjerte hvert tiende minutt en hel dag, men ikke kan stole på fisen? Ja du gjetta riktig, eg skulle bare lette litt på trykket i dusjen og endte med å måtte vaske meg selv på nytt og i tillegg vaske dusjen.

Frisk som en fisk er det noe som heter, da ble det fisk i dag!

Ja det er sjarmen med tarmen og crohns og alt det der. Man blir fort vant til det, og lærer gjerne hvordan man reagerer. Likevel kommer det titt og ofte overraskelser, må jo være topp for folk som elsker det! Men nå skal eg ikke forstyrre dere mer med drittprat på ei stund, for nå tror eg det har gått over her. Lunsjen er smurt til i morgen, og eg er klar for en dag på jobb. Det er heldigvis nok av dasser der også!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Overraskelse i dusjen!

    1. Hehe ja, det er jo bare komisk 😅😂 Og så tenker eg det finnes mange andre som har det sånn, som kanskje slipper å føle seg aleine om det når noen deler slikt offentlig 🤠

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top