Avslapping er faktisk ikke bra!

Som nevnt i går måtte eg dra hjem fra jobb fordi eg var i ustand, altså at verken magen eller hode fungerte optimalt. Det var nok greit å få hvilt meg litt og sovet ut noen timer på sofaen da. Men da formen ikke var bedre i dag valgte eg å holde meg hjemme også i dag, for det føles så bortkasta å dra på jobb for å ta pause i til sammen seks av åtte timer.

Dermed ble det sofaen i dag også. Ikke mye eg har fått gjort her, faktisk ikke noe annet enn å vaske ei steikepanne for å steike en liten torskebit til middag.

Jada, sitter på do og blogger igjen. Beste kontoret dette!

Men det eg har merka, som er helt sikkert, man blir virkelig ikke noe bedre av å sitte hjemme. Joda, mage, ledd og det som finnes på innsida av hode får jo hvilt. Men det skal pokker meg ikke mye til før resten av kroppen stivner når en bare ligger på sofaen.

Når man er vant til 7-9000 skritt i løpet av én arbeidsdag, da skjer det noe med kroppen etter halvannen dag på sofaen. Det kan umulig være meninga at man bare skal «slappe av» selv om man ikke er i form. Nå verker jo både hode, skuldre og rygg i tillegg til alt annet, nettopp fordi daglig bevegelse uteblir.

I morgen skal eg på Martina Hansens Hospital en tur for en utredning av ledd- og muskelplager, så da blir det nok ikke jobb. Men på fredag drar eg tilbake på jobben samme pokker hvordan formen er, så sant eg klarer å kjøre dit selv. For hjemme nytter det i alle fall ikke å være, med mindre eg vil svinne hen.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Avslapping er faktisk ikke bra!

  1. Jeg har kronisk hodepine og migrene(som være opp i mot 2 uker)Men hvemtakkerFot meg for at piner meg gjennom smerte på jobb??Ingen!!!Forstår 7kke at jeg gidder!!

  2. Jeg har det også slik. Møter opp halv svimmel på arbeid…men noen ganger må vi også lytte på kroppen. Ta vare på oss selv slik at vi lan ta vare på andre:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top