Livat på hytta!

Når vi nå begynner så smått å nærme oss både snøblind og sveiseblind, da spørs det vel hvordan dette innlegget blir. Saken er at vi koser oss, som du godt muligens skjønner. Vi trengte en utskeielse, og det har vi nå. Kohorten på hyttetur, det trengs av og til.

Vi har det ikke vondt her!

Vi starta med egg, bacon og bønner, hvilket smakte utmerket. Slækka så litt på sofaen mens TV sto på i bakgrunnen. Det var noen damer som jagde hverandre på ski, og kara her var fryktelig interessert. Siw og undertegnede var noe forundra over at kara plutselig var sportsinteresserte, men skjønte mer da vi så de trange draktene deres.

Dette var ikke feil i dag!

Vi flytta oss etterhvert ut på terrassen for å nyte godværet, sola varma godt på terrassen. Det ble jo både dram og lunsj ute, lunsjen ble pølser på bålet, og man skulle gjerne tro det ikke kunne bli bedre. Det ble bedre da Johnny sto for underholdningen. For i går var han sikker på at ketchupen som sto på hytta var frossen, han fikk ikke ut en dråpe, så da han i dag oppdaga at den bare var ny med forsegling fikk vi en salig latter.

Ikke alltid like enkelt dette her.

Det ble grilling av marshmallows til dessert, og det sammen med dram utgjorde en glimrende utedag før vi omsider forflytta oss inn. Inne lagde kara middag bestående av ytrefilet med poteter og maisstuing, med en god vin til. Ei nydelig helg så langt!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top