MENNESKER AV GULL

Denne gjengen her altså! Dem har stått på nå i flere dager, og kommer tilbake i morgen også, uten disse hadde vi vært langt bakpå med forberedelsene. Dem står på fra morgen til seine kvelden, for å hjelpe oss i havn med hagefesten, og nå minker det faktisk en hel del her. Vet ikke hva vi skulle gjort uten denne gjengen, men en ting er sikkert, dem må være lagd av gull!

Scenebygget er så og si ferdig, bare noen småting igjen. Teltet er på plass, riktignok etter noe modifisering. Vinden tok det og dro med to store dekk med felg, men nå står det. Vi er godt i gang med å snekre bord og benker av alt skrotet bak garasjen, det står ikke på oppfinnsomheten til disse folka nei.

Alle store countryfestivaler har navn på hovedscenen, vi er jo ikke noe verre enn dem vi vel? Så eg lagde skilt av litt kapp. Hagelåven scene om sommeren, og hagelåven full av hageredskaper om vinteren. Ble det ikke fint da?

Vi holder selvsagt gjengen med mat og drikke, så i dag ble det pizza på våre gode hjelpere. Kjøleskapet i garasjen har vi fylt med brus, og ene hjelperen vår har jaggu satt inn pils til folket. Vi skal nok ikke lide noen stor nød. 

Her jobbes det for harde livet med et stort smil om munnen, godt humør holder drivkraften oppe. Her blir en benk til, mens siste takplate forberedes til montering. 

Og den ble ikke så verst heller, vi har testa den, og den holder. Så er malen klar, vil tro det går unna med resten av benkene når vi har alle mål. 

Vi bruker det vi har liggende. Gamle terrassefliser er jo perfekte som benker, dog denne måtte bygges om etter en test eg så gjerne skulle ha filma. Når to mennesker står på en krakk og danser, mens krakken knekker, det var litt av et syn. Og ja, det gikk bra med dem. 

Nå er det natta her, vi er så slitne at vi ikke vet hvor vi skal snu oss, og vi har en del ting igjen å gjøre i morgen. Vi satser på å bli ferdig i morgen, for torsdagen vil vi svært gjerne slappe av og kose oss. Må jo være klar til Hilljacks og Steff Nevers i helga! 

Ved fare for sein blogging noen dager nå, kommer vi til å dele mer på snap, bare å legge til om du vil følge med!

 

4 thoughts on “MENNESKER AV GULL

  1. Skulle så gjerne ønske at jeg og min datter fikk oppleve denne festen en gang,men i år har vært et helvetes år med 3 blødninger på øyet så jeg ikke ser,hjerteinfarkt i februar men reiste til C2C i London i mars,men havnet på sykehuset der,så gikk jo glipp av Tim MC.Grew og Fait Hill😢Og en nevropatien som tar livet av meg,venter på og komme inn på smerteklinikken her i Drammen men laaaang venteliste,så da får jeg bare gå oppe og tråkke nattestider og gråte…..så jeg håper dere vil tenke på oss når dere koser dere med den fantastiske helgen foran dere 😍Og tenk på at vi vil vinne billetter til neste års begivenheter 🙂Vil DSV ikke få med meg så mye i år 😢Masse masse lykke til og at dere får inn masse til Selma ❤️Klem fra mor Lill og datter Isabell😍Love You❤️

  2. Hjelp fra gode venner er gull verdt . Så fint det kommer til å bli . Kommer til å bli en knakende fine kvelder til helgen og i fremtiden

  3. Anonym: Huff, høres ut som dere har fått nok ja.. <3 Nå er ikke neste års hagefest planlagt enda, og om det blir konkurranser da vet vi ikke nå. Men det er bare å følge med, vi deler det selvsagt så fort billettsalget evt er i gang 😉
    Så får dere ha riktig god bedring 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top